Uudet tuulet puhaltaa RESUL:ssa

Reserviläisurheiluliitossa puhaltaa uudet tuulet, kun liiton toimistolla on aloittanut uusi toiminnanjohtaja Veli-Matti Kesälahti. Toiminnanjohtaja Risto Tarkiainen on perehdyttänyt Veli-Mattia tammikuun ajan ja tästä eteenpäin yhteydenotot liiton toimistoon toivotaan suoraan Veli-Matille. Hänet tavoittaa sähköpostitse [email protected] Risto Tarkiainen eläköityy 1.3. alkaen.

On ollut todella hyvä, että Risto on huolella perehdyttänyt ja välittänyt hiljaista tietoa. Tarkoituksena on kiertää hyvin aktiivisesti kenttää. Olkaa siis rohkeasti yhteydessä. Mielelläni tulen käymään tapahtumissa ja tilaisuuksissa, toteaa toiminnanjohtaja Veli-Matti Kesälahti.

Uuden hallituksen työ käynnistyi

Reserviläisurheiluliiton hallitus piti järjestäytymiskokouksensa 17.1.2022. Liiton puheenjohtajana jatkaa Erkki Saarijärvi, jonka nykyinen puheenjohtajakausi käsittää vuodet 2021-2022. Erkin tavoittaa sähköpostitse osoitteesta [email protected] Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Mats Fagerström Tuusulasta ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Harri Kastepohja Espoosta. Muut hallituksen jäsenet ovat Santeri Heinonen Jyväskylästä, Jyrki Huusko Joensuusta, Tero Hyttinen Ylitorniosta, Sampo Mattila Oulusta, Arto Nousiainen Mikkelistä, Tuomas Terho Lahdesta ja Jari-Pekka Walden Valkeakoskelta.

Hallituksen yhteystiedot löytyvät täältä.

Kilpailukalenteri julkaistu

Vuoden 2022 kilpailukalenteri on julkaistu RESUL:n sivuilla. Tänä vuonna pyritään järjestämään 20 kilpailua eri puolilla Suomea. Kilpailuiden järjestelyissä pyritään noudattamaan kiertoperiaatetta siten, että jokaisella piirillä on mahdollisuus hakea liiton kilpailuita järjestettäväkseen. Kilpailukalenteri katsottavissa täältä.

SRA-asiointipalvelu otettu käyttöön

Tämän vuoden isoja uudistuksia on uuden SRA-asiointipalvelun käyttöönotto. SRA-statuksen omaavat henkilöt (ampujat, tuomarit, kouluttajat ja ylituomarit) voivat jatkossa osoittaa SRA-statuksensa Maanpuolustusrekisterin SRA-asiointipalvelusta.

Uudesta SRA-asiointipalvelusta voi tarkistaa oman SRA ID:n ja luokan (ampuja, tuomari, kouluttaja, ylituomari). Uudet ampujat rekisteröidään järjestelmään suoraan sähköisesti ja SRA-status tulee aktiiviseksi rekisteröitymismaksun suorituksen jälkeen. Jatkossa vanhanmallisia SRA-ampuja -muovikortteja ei enää postiteta ampujille, vaan tunnistautuminen tapahtuu sähköisen asiointipalvelun avulla.

Pääset kirjautumaan asiointipalveluun täältä. Kirjautumisessa tulee käyttää samoja tunnuksia, joilla kirjautuu RES:n sähköiseen jäsenasiointiin tai RUL tai MPKL:n e-asiointiin.