Korttien viimeinen postitus

Viimeiset SRA-kortit (600+) on tulostettu viikonlopun 15.-16. tammikuuta 2022 ja ensimmäiset kortit ovat kotiutuneet viikolla 4. Kortteja ei enää tämän jälkeen tulosteta.

Fyysisten korttien myötä vanhanaikainen SRA-ilmoitus siirtyy myös historiaan ja uudet kurssilaiset tulevat järjestelmään uuden SRA-asiointipalvelun kautta.  

Vanhojen kurssien SRA-ilmoitukset  (tarkoittaa niiden ampujien ilmoituksia, joilla käytännönkokeen suorittaminen on ainoa puuttuva koe) voi edelleen lähettää  Döbelninkadulle, mutta osoitekenttä on nyt:

Veli-Matti Kesälahti/RESUL
Döbelninkatu 2
00260 HELSINKI

Viikolla 3 migratoitiin kaikki vanhan rekisterin ampujat järjestelmään ja vanha rekisteri on suljettu tammikuun lopussa.

Uuden asiointipalvelun osoite on: SRA-asiointipalvelu
ja sinne voi kirjautua olemassa oleville RES, RUL tai MPKL jäsenrekisteritunnuksilla. 

Aiheesta on myös toinen postaus RESUL-sivulla: 
Uudistettu SRA-rekisteri otettu käyttöön

Jos et löydä itseäsi uudesta asiointipalvelusta (= et pääse kirjautumaan sinne),  niin silloin tietosi vanhassa SRA-rekisterissä ovat olleet vanhentuneina liian eroavia migratoinnin onnistumiseen.  Tässä tapauksessa tarkista tietosi Maanpuolustusrekisterissä ja lähetä viestiä sähköpostiosoitteeseen: ”[email protected]” ja viestissä pitää olla mukana SRA-ID, kortissa/korteissa olleet printtauspäivämäärät ja RES, RUL tai MPKL jäsennumero.