Korttien postitukset 2020

Viikon 42 korttitoimitus piti ajaa esierään suuren korttimäärän vuoksi ja se on kannettu postiin viikolla 40. Pyydän odottamaan korttierän kotiutumista perjantaihin 23. Lokakuuta saakka. Ja sitten mailia [email protected], mikäli kortti ei ole tullut.

Mikäli kortteja tulee toimitettavaksi paljon teemme yhden välierän viikon 50 normierän lisäksi. 

Viikot: 7, 15, 24, 33, 42, 50

(tummennettuna seuraava)

Postitustavasta johtuen saattaa tulla pieniä muutoksia.

Tummennus vaihtuu seuraavan erän kohdalle, kun entisen postitukset ovat kunnossa.

Ongelmia laskun/kortin saamisessa kurssin jälkeen?

Laskun tulemattomuus tarkoittaa sitä, ettei tietojasi ole kirjattu rekisteriin tai niissä on virhe. Mikäli kurssistasi on yli pari kuukautta aikaa, ota yhteyttä [email protected] -osoitteeseen ja pyydä tarkistamaan tilanne. Laita viestiisi kurssin ajankohta, kouluttaja ja syntymäaikasi selvittämisen helpottamiseksi. Olethan varmasti jäsen jossain Reserviläisurheiluliittoon kuuluvassa järjestössä (Yleisimmin RUL tai RES). Puuttuva jäsenyys voi olla yksi kortin saannin este.

Kortit postitetaan kootusti 6-9 kertaa vuodessa, joten aika maksusta toimitukseen saattaa olla pitkäkin. Mikäli yksi tai useampi toimituserä on jo mennyt, ota yhteyttä [email protected] -osoitteeseen ja kysy tilannetta. Muuten rekisterin ylläpito ei saa tietoonsa mahdollisia ongelmia. Tarkistamista nopeuttaa jos laitat viestiisi laskusi viitenumeron ja/tai maksun arkistointitunnuksen sekä syntymäaikasi.

Muutokset rekisteriin ilmoitettuihin tietoihin

Mikäli ampujailmoituksessasi olleisiin tietoihin tulee muutoksia (nimi, osoite tms.), ota yhteyttä [email protected] -osoitteeseen.3

SRA- kortti