RESUL on merkittävimpien valtakunnallisten maanpuolustusjärjestöjen yhteinen urheiluliitto. Mukaan toimintaamme pääset liittymällä paikallisyhdistykseen henkilöjäseneksi.

Yhdistyksiä on monenlaisia, monella eri paikkakunnalla. Riippuen koti- tai palveluspaikkakunnastasi, koulutustaustasi ja kiinnostuksen kohteista, on tarjolla useita eri vaihtoehtoja.

Maanpuolustuskiltojen liiton alta löydät useita erilaisia paikallisyhdistyksiä, eli kiltoja, sotilasarvoon katsomatta. Toimintaa löytyy ympäri maata, ja eri aselajit ovat edustettuna. Paikallisyhdistyksien yhteystiedot löytyvät täältä:

http://mpkl.fi/jasenyhdistykset-ja-kiltapiirit/

Reserviläisliiton jäseneksi voivat periaatteessa liittyä täysikäiset Suomen kansalaiset, mutta jäsenyysehdot vaihtelevat yhdistyksittäin. Perinteisesti toimivat rekisteröidyt reservinaliupseeri- ja reserviläisyhdistykset ovat ryhmittyneet reserviläispiireiksi ja reserviupseerikerhot puolestaan reserviupseeripiireiksi. Reserviläisliiton jäsenhakemuksen voit täyttää täältä:

https://www.reservilaisliitto.fi/jasenille/jasenhakulomake/

Suomen Reserviupseeriliitto on reserviupseerien valmiuksia kehittävä yhteistoimintajärjestö, joka vaikuttaa maanpuolustusedellytysten paranemiseen ja tukee valtakunnan turvallisuutta. Reserviupseeriiiton jäsenhakemuksen voit täyttää täältä:

https://www.rul.fi/jasenhakemus/