RESUL on merkittävimpien valtakunnallisten maanpuolustusjärjestöjen yhteinen urheiluliitto. Mukaan toimintaamme pääset liittymällä paikallisyhdistykseen henkilöjäseneksi.

Yhdistyksiä on monenlaisia, monella eri paikkakunnalla. Tarjolla on useita eri vaihtoehtoja riippuen koti- tai palveluspaikkakunnastasi, koulutustaustastasi ja kiinnostuksen kohteista.

Reserviläisliiton jäseneksi voivat pääsääntöisesti liittyä kaikki täysi-ikäiset Suomen kansalaiset, mutta tarkemmat jäsenyysehdot vaihtelevat yhdistyksittäin. Reserviläisliitossa toimii 18 maakunnallista piiriä ja 320 paikallista yhdistystä. Reserviläisliiton jäsenhakemuksen voit täyttää täältä:

https://www.reservilaisliitto.fi/jasenille/jasenhakulomake/

Suomen Reserviupseeriliitto on reserviupseerien valmiuksia kehittävä yhteistoimintajärjestö, joka vaikuttaa maanpuolustusedellytysten paranemiseen ja tukee valtakunnan turvallisuutta. Reserviupseeriiiton jäsenhakemuksen voit täyttää täältä:

https://www.rul.fi/jasenhakemus/

Maanpuolustuskiltojen liiton alta löydät useita erilaisia paikallisyhdistyksiä eli kiltoja sotilasarvoon katsomatta. Toimintaa löytyy ympäri maata, ja eri aselajit ovat edustettuina. Maanpuolustuskiltojen jäseneksi voit liittyä täältä:

https://mpkl.fi/liity-jaseneksi/