Juhlavuosi huipentuu Katajanokalle

HUOM! TILAISUUS SIIRRETTY PAHENEVASTA KORONATILANTEESTA JOHTUEN ETÄTILAISUUDEKSI

Koronatilanteesta johtuen Reserviläisurheiluliiton tilaisuus Helsingin Ostrobotnialla 12.12.2020 jouduttiin perumaan. Tilaisuudessa oli tarkoitus julkistaa RESUL:n historiikki viideltä eri vuosikymmeneltä, järjestää seminaaritilaisuus uuden strategian jalkauttamisesta ja päivän oli tarkoitus huipentua arvokkaaseen vuosijuhlaan.

Ison tilaisuuden sijaan pidämme pienimuotoisen tilaisuuden samaisena päivänä 12.12.2020 Helsingin Katajanokan Kasinolla klo 14–16. Varsinaiset vuosijuhlat on siirretty keväälle 2021.

Kutsuttavien joukko on jouduttu rajoittamaan alle kahteenkymmeneen. Tilaisuudessa Reserviläisurheiluliiton puheenjohtaja Erkki Saarijärvi lausuu tervetulosanat ja tämän jälkeen RESUL palkitsee kuusi henkilöä tekemästä työstään liiton eteen kuluneen kymmenen vuoden aikana. Tilaisuus jatkuu historiikin julkistuksella, jossa historiikin kirjoittaja Pekka Majuri esittelee teosta. Lopuksi kohotetaan maljat ja tilaisuus päättyy kahvitarjoiluun.

Kutsut lähetetään kutsuttaville marraskuun ensimmäisellä viikolla. Tilaisuudessa noudatetaan viranomaisten ohjeita ja suosituksia. Kaikkien tilaisuuteen saapuvien on käytettävä kasvomaskia. Suosittelemme myös Koronavilkku-sovelluksen asentamista puhelimeen. Mikäli kokoontumisrajoituksiin tulee tiukennuksia, niin tilaisuuden luonnetta ja osallistujamääriä muutetaan vastaamaan viranomaisten ohjeistusta.

Lisää liikettä! Reserviläisurheiluliitto 1970–2020

Tilaisuudessa esitellään Reserviläisurheiluliiton historiikkia. Teoksessa otetaan katsaus 100–vuotiaaseen reserviläisurheiluun, mutta painopiste on kuitenkin RESUL:n ja sen jäsenjärjestöjen 50–vuotisessa ampuma-, urheilu- ja liikuntatoiminnassa. Historiikki on 50-vuotiaan yhdistyksen suomalainen selviytymistarina ja vapaaehtoisen maanpuolustusliikunnan menestystarina. Teoksessa on noin 250 sivua ja 150 kuvaa sekä lisäksi faktalaatikoita ja tilastoja. Historiikissa on myös katsaus reserviläisten kansainväliseen liikuntayhteistyöhön.

Tiedotamme myöhemmin siitä, kuinka historiikin voi hankkia itselleen, yhdistykselle/ killalle tai piirille sekä mihin hintaan teosta myydään.