RESUL:n syyskokous pidettiin etänä

Reserviläisurheiluliitto piti sääntömääräisen syyskokouksensa lauantaina 14.11. etäyhteyksin. Kokouksessa hyväksyttiin liiton uusi strategia vuosille 2021-2025 sekä toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2021.

Ensi vuoden toimintasuunnitelman yhdeksi painopisteeksi hyväksyttiin uuden strategian jalkauttaminen ja suunnitteluyhteistyön parantaminen. Toisena painopisteenä tulee olemaan viestinnän kehittäminen ja etätapahtumien huomioiminen. Kolmantena painopisteenä on puolestaan rata-ammunnan kehittäminen modernit aseet huomioiden ja neljäntenä kilpaurheilun kehittäminen myös nuorempia palvelevaksi.

RESUL:n 50. vuosijuhlat piti alkuperäisen suunnitelman mukaan järjestää joulukuussa 2020, mutta koronatilanteesta johtuen vuosijuhlat tullaan pitämään keväällä 2021, mikäli koronatilanne sen mahdollistaa. Ensi vuonna jatkuu juhlavuoden kiertue On The Road. Kymppi-ampumapäiväkirja otettiin kuluvana vuonna testikäyttöön ja ensi vuonna ohjelmaa tullaan vielä jatkokehittämään ja julkaisemaan sovelluskaupoissa.

Henkilövalinnat olivat yksimielisiä

Puheenjohtajaksi seuraavalle kaksivuotiskaudelle valittiin yksimielisesti kapteeni Erkki Saarijärvi, joka toimi myös kuluvalla kaudella liiton puheenjohtajana. Erovuorossa olevien tilalle hallitukseen valittiin jatkamaan Jari-Pekka Walden (RUL), Mats Fagerström (RES), Minna Nenonen (RES) ja Tuomas Terho (RES). Kaikki edellä mainitut toimivat myös kuluvana vuonna RESUL:n hallituksessa. Erovuorossa oli lisäksi myös Sami Kesäjärvi (MPKL), joka ei jatkanut enää ensi vuoden hallituksessa. Hänen tilalleen valittiin Harri Kastepohja (MPKL).

Äänestystilanteita varten oltiin otettu käyttöön Hejmo by Vote -äänestysohjelma. Syyskokous oli kuitenkin kaikista henkilövalinnoista ja päätöksistä yksimielinen, joten äänestykseen ei tarvinnut mennä.