SRA SM-kilpailut

Päivitetyt Rastit

SRASM22_Rastikuvaukset_v10

SRASM22_Rastikuvaukset_v09

Kilpailulehti

SRA SM 2022 kilpailulehti

Seitsemän lisäpaikkaa jäljellä kilpailuun (6.7.2022)

SRA SM-kisoihin 6. – 7.8.2022 on jäljellä vielä seitsemän (7) paikkaa. Paikoille hyväksytään ampujat ilmoittautumisjärjestyksessä edellyttäen, että osallistumismaksu 100 euroa maksetaan järjestäjän kilpailukutsun mukaiselle tilille heti, kun Kilpailunjohtaja on kuitannut ampujan hyväksytyksi kisaan. Lähetä jälki-ilmoittautuminen osoitteeseen [email protected] sähköpostiin.

Rastikuvaukset

Tässä ovat SRA SM-kilpailuiden 6. – 7.8.2022 rastikuvaukset: SRASM22_Rastikuvaukset_final

Kilpailupaikka ja aika

RESUL:n sovelletun reserviläisammunnan (SRA) SM-kilpailu ammutaan 6. – 7.8.2022 Rovaniemen Heinuvaarassa Rovajärven ampumakenttä-alueella. Toimitsijakilpailu ammutaan 4. – 5.8.2022. Kilpailijoiden ja toimitsijoiden majoittuminen on saman alueen majoitusalueella. Kilpailun järjestäjinä toimivat Lapin Reserviupseeripiiri ja Lapin Reserviläispiiri.

Kilpailussa ammutaan kiväärillä, pistoolilla ja haulikolla 12 rastia ja noin 246 laukausta, joista kiväärillä 152, pistoolilla 72 ja haulikolla 23. Maksimi ampumaetäisyydet ovat kiväärirasteilla 300 m ja tarkka-ammuntarastilla 550 metriä. Kiväärin osalta maksimi kaliiberi on 8,6 x 70 tai vastaavan tehon omaava ase. TA-kiväärin käyttäminen yhdellä rastilla on auki, koska selvitämme vielä asiaa sponsorin kanssa.

Ilmoittautumisaika perjantaina on klo 17:00 – 21:00. Lauantaina on vielä mahdollista ilmoittautua klo 6:30 -7:30 kilpailukeskuksella. Alkupuhuttelu alkaa klo 8:00. Kilpailussa palkitaan Avoimen ja Vakioluokan lisäksi seuraavat sarjat: Y50, Naiset ja TST, sekä 7,62.

Osallistumisoikeus ja -maksut

Jokaisella reserviupseeri- ja reserviläispiirillä on oikeus lähettää kilpailuun kiintiöpaikkojensa mukainen määrä ampujia. Kisakiintiöt selviävät klikkaamalla tätä linkkiä.

Osallistumismaksu kilpailuun on 100 euroa/osallistuja. Aiemmasta käytännöstä poiketen kilpailijoille ei voida järjestää nykyisen lainsäädännön vuoksi maksullista ruokailua. Ruokailu voidaan järjestää ainoastaan toimitsijoille.

Osallistumismaksu pitää olla maksettuna 1.6.2022 mennessä tilille Nordea, FI51 1134 3000 6053 53. Saaja: Lapin Reserviupseeripiiri ry.

Viestiksi laitetaan SRA SM 2022 ja piiri/alue sekä maininta RUL tai RES. Mikäli piiri ei ole maksanut joukkueensa osallistumisesta 1.6.2022 mennessä, menettää piiri oikeuden lähettää joukkueensa kilpailuun ja piirin kiintiöpaikat vapautetaan kilpailun johdon määrittelemällä tavalla uudelleen käytettäväksi. Piirin joukkueen valintaperusteista sekä täydentämisestä vastaavat piirit itsenäisesti.

Ilmoittautuminen

Kilpailijoiden nimet ja mahdollinen majoitustarve on ilmoitettava piireittäin viimeistään 4.7.2022 sähköpostilla osoitteeseen [email protected] Tämän lisäksi kilpailijat ilmoittautuvat kilpailuun SSI:n kautta Resul:n kilpailukutsun julkaisusivuilta löytyvän ohjeen mukaisesti.

Ilmoitus henkilötietojen käsittelystä

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679/EU) 13 artiklan tarkoittama ilmoitus SRA SM 2022 -kilpailuun liittyvästä henkilötietojen käsittelystä löytyy Resul:n kilpailusivustolta

SRA-status ja vakuutus

Kilpailijoiden tulee olla rekisteröityjä SRA-ampujia. SRA-ampujan kortin puuttuessa ampujan tiedot tarkistetaan ilmoittautumisen yhteydessä kilpailupaikalla SRA-asiointipalvelusta. Kilpailuun osallistuvilla tulee olla voimassa olevalla Toimintaturvamaksu (RES, MPKL) tai RUL Plus jäsenyys tai SAL-kilpailulisenssi (tarvittaessa kuitti maksusta mukaan). Ottakaa ilmoittautumiseen mukaan myös edustamanne yhdistyksen jäsenkortti.

Huolto ja majoittuminen

Kilpailijoille on varattu Puolustusvoimien telttamajoitus. Telttamajoitusta tarvitsevien tulee ilmoittaa asiasta ilmoittautumisen yhteydessä, jotta kilpailuorganisaatio voi varata riittävän määrän telttoja. Alueella on tilaa asuntovaunulle ja autoille, mutta niille ei ole varattu sähköä yms. palveluja.

Kilpailun johto ja tiedustelut

Lisätietoa kilpailusta löytyy julkisesta Facebook ryhmästä klikkaamalla tätä linkkiä.

Kilpailun yleinen sähköpostiosoite: [email protected]

Kilpailunjohtaja

Tero Hyttinen

Ratamestari

Sampo Mattila

Kilpailun tekninen asiantuntija

Matti Kariniemi

Tervetuloa SRA SM-kilpailuihin 2022 Rovaniemen Heinuvaaraan

Lapin Reserviupseeripiiri ry
Lapin Reserviläispiiri ry
SRA-toimikunta