Muista nauttia ”liikuntapiirakkaa” päivittäin

Reserviläisurheiluliiton syyskokous järjestetään 11.11. Tampereen ammattikorkeakoululla, kokouskutsut materiaaleineen on toimitettu jäsenyhdistyksille sääntöjen edellyttämällä tavalla.

Toivomme, että mahdollisimman moni RESUL:n jäsenyhdistys olisi paikalla päättämässä liiton ensi vuoden toiminnasta ja taloudesta. Yhdessä tekemällä olemme enemmän.

Tampereella valitaan myös henkilöitä liiton hallitukseen. Hallitustyöskentely on yhä enemmän hihojen käärimistä ja aivotyöskentelyä, joten tarvitsemme hallitukseen ennakkoluulottomia ja itsensä peliin laittavia maanpuolustajia.

Reserviläisurheiluliitto on strategian mukaisesti ”Ihmisiä varten” ja kaikki liiton tuottamat palvelut tähtäävät suomalaisen maanpuolustajan maanpuolustuskyvyn ja -taitojen sekä kenttäkelpoisuuden kehittämiseen.

Meidän pitää muistaa, että organisaatiot tarjoavat mahdollisuuden toiminnalle, jokainen ihminen itse päättää, käyttääkö tämän mahdollisuuden hyväkseen. Me toivomme, että Reserviläisurheiluliiton palvelut kohtaavat mahdollisimman monen maanpuolustajan nyt ja tulevaisuudessa.

UKK-Instituutin liikuntapiirakka tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja viikoittaiselle, liikuntasuositusten mukaiselle liikunnalle. Aikuinen 18 – 64 vuotias henkilö tarvitsee perusliikuntaa 3-4 tuntia ja ”täsmäliikuntaa” 2-3 tuntia viikossa.

Perusliikunta voi koostua arki-, hyöty- ja työmatkaliikunnasta ja perusliikunta kestävyys- ja lihaskunto- ja liikehallintaliikunnasta (kestävyysliikunta; uinti, juoksu, soutu, hiihto, pyöräily, reipas kävely – lihaskunto- ja liikehallintaliikunta; tanssi, kuntosali, venyttely, pallopelit, laskettelu ja kuntojumpat). Tässä vain muutamia esimerkkejä. Lähde rohkeasti kokeilemaan sinulle sopivaa liikuntamuotoa ja ota kaverisikin mukaan!

 

Reserviläisurheiluliitto haluaa tehdä yhteistyötä käytännön toimijoiden kanssa. Mikäli sinulla on hyviä ideoita maanpuolustusliikunnan ja -urheilun kehittämiseksi, niin laita meille postia, soita tai tule käymään!

Liikuntapiirakka (pdf).