Hae mukaan RESUL suosittelee kampanjaan

Reserviläisurheiluliitto haluaa tukea jäsenliittojensa piirejä ja yhdistyksiä erilaisten tapahtumien järjestämissä ja niiden tiedottamisessa. Voitte olla myös mukana jonkin tapahtuman yhteydessä esimerkiksi omalla esittelypisteellä. Liiton kautta on nyt mahdollista saada käyttöönsä RESUL suosittelee -virtuaalilogon tapahtuman tiedottamista varten.

Täytä ensin alla oleva lomake. Tämän jälkeen RESUL:n työ- ja talousvaliokunta käsittelee hakemuksen ja olemme teihin pikaisesti yhteydessä.

Virtuaalilogon saamisen ehtona on se, että tapahtuma on RESUL:n tavoitteiden mukaista toimintaa. Tapahtuma tukee jäsenliittojen piirien ja yhdistysten nykyistä toimintaa sekä toiminnan kehittämistä.

Kun hakemus on hyväksytty, niin teidän tulee lähettää kuva, johon liitämme RESUL suosittelee-logon. Lähetämme sitten kuvan teille käytettäväksi tiedottamista ja markkinointia varten. Kuva voi olla käytettäväksi nettisivuillenne ja/tai someen.

Julkaisemme myöhemmin liiton nettisivuilla tapahtumakalenterin, johon on koottu kaikki RESUL suosittelee -kampanjan tapahtumat.

Tässä alla esimerkki somepostaus kampanjasta:

Harjakummun Reserviläiset järjestävät Lisää liikettä -tapahtuman 15.9.2020 klo 12 Töyrylän urheilukentällä. Lisätietoa tapahtumasta ja ilmoittautuminen osoitteessa www.harjakummunreservilaiset.fi