Tor-Erik Lindqvist jatkaa liiton puheenjohtajana

Reserviläisurheiluliiton syyskokous 19.11. Lappeenrannassa Jalustintutumalla -syyskokousviikonloppuna keräsi paikalle edustajat kaikista liiton 42 jäsenyhdistyksestä.

Kokoustilassa oli tunnelmaa ja tuolejakin haettiin paikalle lisää.
Kokous hyväksyi muutamalla muutoksella toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2017.

Liiton puheenjohtajaksi seuraavalle kaksivuotiskaudelle valittiin yksimielisesti liiton nykyinen puheenjohtaja Tor-Erik Lindqvist Salosta.

Turre, niin kuin haluaa itseään kutsuttavan on pitkän linjan maanpuolustaja Varsinais-Suomesta ja siellä hän on toiminut niin kerho- kuin piiritasollakin monissa tehtävissä sekä MPK:n Varsinais-Suomen KOTU-yksikön varapäällikkönä.
Turren siviilityö on lukion lehtori Salon Lukiossa ja sotilasarvoltaan hän on majuri res. Turre on paneutunut kaikella tarmollaan kehittämään Reserviläisurheiluliittoa koko reservin liikuttajaksi niin tänään kuin tulevaisuudessakin.

Reserviläisurheiluliiton hallitukseen valittiin uusina jäseninä Jari-Pekka Walden Suomen Reserviupseeriliiton sekä Sakari Ranta Reserviläisliiton mandaatilla. Minna Nenonen ja Jouko Hyppönen (Reserviläisliitto) valittiin uudelleen seuraavaksi kaksivuotiskaudeksi, samoin Sami Kesäjärvi (Maanpuolustuskiltojen liitto).

Lue lisää.