RESUL:n ampumahiihtokilpailut käytiin viikonloppuna Jurvassa

 

@Jouni Rinta-Keturi & Erkki Tsupukka

Reserviläisurheiluliiton ampumahiihtokilpailut järjestettiin Etelä-Pohjanmaalla Jurvassa kauniissa auringonpaisteessa 26.-27.2.2022. Lauantaina kilpailtiin parisprintti ja sunnuntaina henkilökohtainen kilpailu. Kilpailun johtajana toimi Jouni Rinta-Keturi ja homma oli hanskassa heti alusta lähtien. Toimitsijat olivat Jurvan Reserviläisten sekä Jurvan Urheilijoiden ampumahiihtojaoston aktiiveja, joukossa muun muassa ampumahiihdon olympiamitalisti ja maailmanmestari Heikki Ikola. Lisäksi kilpailemassa oli Suomen Ampumahiihtoliiton puheenjohtaja Kalle Lähdesmäki Seinäjoelta sekä pitkäaikainen RESUL:n hallituksen jäsen Mauri Särssi.

Järjestelyt toimivat moitteettomasti ja kilpailut saatiin vedettyä suunnitellussa aikataulussa, kommentoi toiminnanjohtaja Risto Tarkiainen työuransa viimeistä kenttäoperaatiota ja jatkaa

Olin paikalla tsemppaamassa kilpailijoita ja jakamassa heille palkintoja sekä liiton historiikin jokaiselle toimitsijalle. Suurkiitos kaikille talkoisiin osallistuneille ja upeille kilpailijoille, jotka ampuivat tähdättyjä ja turvallisia laukauksia ja hiihtivät vapaalla hiihtotavalla, summasi Tarkiainen kilpailun kulkua.

Kilpailun tulokset katsottavissa täältä.