Pistooliampumahiihto 2019- tulokset

Tapahtumapaikka:

Keuruu

 

Tapahtuma-aika:

23.3.2019

Sprinttiviesti tulokset (pdf).

Henkilökohtainen kilpailu tulokset (pdf).

 

Keuruun seudun reserviläiset ja Keurusseudun reservinupseerit järjestivät kilpailun Keurusselän liikuntapuistossa huippuhyvissä olosuhteissa, joista kilpailijat nauttivat täysimääräisesti, olihan samalle päivälle mahdutettu niin henkilökohtainen kisa kuin myös sprinttiviesti.

Auringon lämmittäessä muutaman lämpöasteen verran, antoi yöpakkasen kovettama latupohja hiihtäjille todella nautinnolliset hiihto-olosuhteet.

Resul:in tervehdyksen kilpailuun toi Resul:in hallituksen jäsen Santeri Heinonen, joka kertoi reserviläisurheilun kehittämistavoitteista ja tarpeesta saada nuorempi polvi mukaan aktiivisina osallistujina.

Omat kannustavat ohjeensa kilpailijoille avauksessa toi myös pitkän linjan keuruulainen reserviläiskilpailujen järjestäjä Reijo Rikala, jonka rooli tällä kertaa oli katsoa meidän ”nuorempien” järjestäjien perään, mutta eiväthän tekevät kädet malttaneet tälläkään kertaa olla tarttumatta myös käytännön asioihin.

Kilpailun johtajana toimi Hannu Kivi-Mannila, tuloslaskennan päällikkönä Matti Kanko ja ammunnanjohtajana Ari Silen. Kilpailun selostus ja muut tarpeelliset kuulutukset toteutti lennokkaaseen tyyliinsä Matti Harju. Kilpailukahviosta vastasivat Keurusseudun maanpuolustusnaiset.

Henkilökohtaisessa kilpailussa nähtiin mainioita suorituksia, mutta liekö vauhdikkaan hiihtokelin vaikutusta, kun aivan sakoitta ei tullut yhtään kilpailijaa maaliin. Kilpailijoita oli mukana lopulta peruutusten jälkeen 17, mikä on valitettavan pieni luku. Kun tämä joukko jakautui melko tasaisesti eri ikäsarjoihin, sai tällä kertaa lähes jokainen kilpailija jonkin värisen mitalin. Nopeimman loppuajan H – H50 sarjoissa saavutti kapteeni Heikki Aarrejoki, (Keski-Suomi) ja H55 – H85 sarjoissa vastaavasti ylipursimies Mauno Leskelä (Etelä-Pohjanmaa). Kunnia maininnalla ja esimerkkinä meille nuoremmille kunnostautui Keski-Suomen piiristä sotilasmestari Esko Malkamäki, joka kävi hakemassa H85-sarjan kultamitalin.

Sprinttiviesteihin saatiin mukaan 7 joukkuetta, joista kuitenkin H120 sarjassa nopeimman ajan saavuttanut joukkue oli eri piireistä koottu sekajoukkue, jota luonnollisesti ei voitu sääntöjen mukaan palkita mestaruusmitaleilla. Kultamitalit saivat siis Keski-Suomen II joukkueen Juha Halttunen ja Heino Malinen.

Kilpailun johtaja Hannu Kivi-Mannila