SRA-SM kiintiöt 2023

SRA ampujien määrän nopea kasvu on jatkunut erittäin vahvana. Valitettavasti SRA-rekisteri-uudistuksesta johtuen emme saa vielä piirikohtaista ampujien määrää uudesta rekisteristä ja näin ollen joudumme käyttämään kiintiön määrittämisessä vuoden 2021 ampujien määrää, eli vuoden 2022 kiintiötä. Muutoksena viime vuoteen on kuitenkin se, että saman piirin RU ja RES piirit voivat jakaa kiintiöpaikkojaan haluamallaan tavalla ja näin ollen määrittää joukkueet parhaaksi näkemällään tavalla. Pääkilpailuun pääsee viimevuotiseen tapaan 151 kilpailijaa.

Kiintiö on määritetty siis viimevuotiseen tapaan. Pienin kiintiö on kaksi ampujaa ja sen saa piirit, missä ampujien määrä on alle 50 ampujaa. Kolmen kiintiö tulee 50-99 ampujalla, neljän ampujan kiintiörajat ovat 100-299, viiden 300-499, kuuden 500-699, seitsemän 700-999 ja suurin kiintiö kahdeksan tulee 1000– ampujalla.

Piireiksi lasketaan jokainen RES ja RUL piiri ja omiksi piireiksi lasketaan ORUP, MPKL ja PV-RAJA-MPK työntekijät. Viron ampujat ovat perinteisesti ampuneet kilpailunsa toimitsijakilpailussa, joten heille ei ole annettu omaa kiintiötä pääkilpailuun.

Joukkue on minimissään kolme ampujaa, mutta piiri voi ilmoittaa myös neljän ampujan joukkueen, mistä lasketaan kolme parasta. Joukkueen nimeämisessä huomioikaa se, että jos joukkueen jäsenet ovat kaikki esim. kyseisen RES piirin edustajia niin tällöin joukkueen nimi on esim. Uudenmaan RES, mutta jos joukkueessa on sekä RES että RU piirin edustajia niin sitten joukkueen nimi on Uusimaa.

  • Ilmoitetun piirijoukkueen jäsenten tulee kaikkien olla sen piirin jäseniä, mitä piiriä joukkue edustaa. Jäsenyydestä on vaadittaessa esitettävä näyttö (esim. jäsenkortti).
  • Joukkue-edustusoikeus ei ole siirtokelpoinen, eli kilpailija ei voi edustaa sellaista piiriä, jonka jäsen ei ole.
  • Henkilöt, joilla on useita jäsenyyksiä pitää muistaa yleissäännöistä seuraavaa kappaleesta EDUSTUSOIKEUS:
    Edustus määräytyy sen mukaan, mitä yhdistystä kilpailija kilpailuvuoden aikana ensimmäisen kerran edustaa.
     Mestaruuskilpailuiden yleissäännöt

Joukkueiden koostumus pitää ehdottomasti ilmoittaa tulostoimistoon kilpailuun ilmoittautumisen yhteydessä (Tulostoimisto ei tee oletuksia, vaan muodostaa joukkueet mitkä ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä). Ja muistakaa se, että toimitsijakilpailun ampujat voivat olla myös piirin joukkueen jäseniä.

Kiintiöt:

8 ampujaa:

Helsinki RES

6 ampujaa:

ORUP, Uusimaa RES, Varsinais-Suomi RES , Etelä-Pohjanmaa RES, Pirkanmaa RES

5 ampujaa:

Keski-Suomi RES, Helsinki RUL, Satakunta RES, Etelä-Häme RES, Pohjois-Savo RES

4 ampujaa:

MPKL, Pohjois-Pohjanmaa RES, Pohjois-Karjala RES, Keski-Pohjanmaa RES, Lappi RES, Etelä-Karjalan RES, Suur-Savo RES, Kymenlaakso RES, Päijät-Häme RES, Uusimaa RUL, Varsinais-Suomi RUL, Etelä-Häme RUL

3 ampujaa:

Pirkanmaa RUL, Pohjois-Savo RUL,  PV–Raja–MPK, Kainuun RES, Keski-Suomi RUL, Satakunta RUL

2 ampujaa:

Pohjois-Pohjanmaa RUL, Lappi RUL, Vaasa RUL, Etelä-Pohjanmaa RUL, Päijät-Häme RUL, Etelä-Karjala RUL, Pohjois-Karjala RUL, Kainuu RUL, Suur-Savo RUL, Kymenlaakson RUL, Keski-Pohjanmaa RUL

Piirejä pyydetään huomioimaan mahdollisuuksien mukaan myös naisampujat piirin edustajia valittaessa

Vuoden 2022 seuraavien luokkien/sarjojen mitalistit:

Avoin: Jarkko Laukia, Anssi Vääriskoski, Kim Leppänen

Vakio: Sami Hautamäki, Heikki Tikkanen, Veli Rantanen

TST: Kim Leppänen, Eero Kaaja, Sami Saarinen

Naiset: Reetta Paavola, Lilian Telanne, Anne Hautamäki

Sekä 7.62×39 sarjan voittaja: Ville Broman

Vuoden 2022 kilpailujohto

Kilpailun johtaja: Tero Hyttinen

Kilpailun ratamestarit: Sampo Mattila ja Juha Kerttula

Heillä on henkilökohtainen osallistumisoikeus ohi kiintiöiden.