Toni Liimatainen

1.Kerro kuka olet

Toni Liimatainen, 38-v taksinkuljettaja Vesannolta. Vesannon reserviläisten puh.joht ja pohjois-savon piirin ampumatoimikunnan jäsen.

 

2.Mikä on armeijataustasi?

Keuruun pioneeri 2/98. Sotilasarvo pioneeri.

 

3.Minkälaisessa tilassa näet RESUL:n olevan tällä hetkellä?

Resul toimii ja kuuntelee kenttää. Pienet tarrat takaisin ampumakisoissa kävijöille niin hyvä on!

 

4.Minkälainen on oma liikunnallinen viikkorytmisi?

Meillä on yhdistyksessä säännöllinen #liikuntakannallepano-tapahtuma viikottain tiistaisin, tehdään kaikenlaista liikkumista/urheilua porukalla. Sen lisäksi liikun viikottain vähintään 2-3 kertaa minimissään 30 minuuttia/kerta. Käsittääkseni liikun aika paljon

 

5.Jos saisit keksiä oman kilpailulajin RESUL:n kilpailukalenteriin, niin mikä se olisi ja miksi juuri se laji?

Jotain maastopyöräilyyn liittyvää… kenties mtb-suunnistusta? Sallittu myös e-fateille.

 

6.Mitä reserviläisyys merkitsee sinulle ja miten se näkyy arjessasi?

Reserviläisyys merkitsi ennen pääasiassa eniten ammuntaa, nykyisin myös sitä että koittas olla mahdollisuuksien mukaan hyödyksi muille ihmisille. Ja että tehdään porukalla asioita, oli ne sitten ampumakilpailuita tai pihan siivouksia. Tuli vielä semmonen mieleen että kun kerran pitävät minua yhdistyksen nokkamiehenä niin on se koitettava näyttää kunnon reserviläiseltä. 11 kk:ssa on 41 kg lähtenyt painoa, #liikuntakannallepano:n ansiota valtaosa. Ehkä pienenä henkilökohtaisena miinuksena on se että en yhtään tykkää myöhästelystä.

 

7.Mikä on mieleenpainuvin muistosi reserviläistoiminnassa?

Ensimmäisen yhdistyksen välisen ampumakilpailun voitto ja se kun siivottiin erään veteraanin (98v) pihaa ja otin kännykällä kuvia niin hän sanoi minulle että: laita mulle sähköpostiin ne kuvat. Hetkeksi jäin suu auki:)

 

8.Onko reserviläisille tarpeeksi kilpailuja?

Kilpailuita on aika mukavasti niin liitto- kuin piiritasolla. Lisäksi meillä on yhdistyksessä omia kilpailuita 5-8 krt vuodessa, ja muutama kisa naapuriyhdistyksen (Keiteleen reserviläiset) kanssa. Oikeestaan paljoa enempää ei voisi olla kun töissäkin pitää käydä.

 

9.Mikä tekee hyvän reserviläisen?

Se että antaa aikaa vähintäänkin joskus yhteisen hyvän eteen, ampumataidon ja kunnon ylläpitäminen sekä kehittäminen. Toisten huomioon ottaminen.

 

10. Mikä on mottosi?

Ei niin mäne ettei jotennii mäne!