Uusi Reserviläinen 2/2020 ilmestynyt

Uudessa lehdessä muun muassa Reserviläisurheiluliiton juhlavuoden On The Road -kiertueesta, joka käynnistyy näillä näkymin 6.6. Tuusulasta. Kiertueella esitellään liiton toimintaa ja jokaisella on mahdollisuus kokeilla SRA-ammuntaa, tehdä UKK-kävelytesti ja puristusvoimamittaus.

Lisäksi lehdessä RESUL:n, MPK:n ja Puolustusvoimien Lisää liikettä -hankkeen tuoreimmat kuulumiset. Tänä vuonna on tavoitteena kävellä 50 miljoonaa askelta yhden päivän aikana. Kunnianhimoinen tavoite päätettiin valita RESUL:n juhlavuoden mukaan.

Reserviläinen on Suomen suurin alallaan

Reserviläisliiton ja Suomen Reserviupseeriliiton yhteinen jäsenlehti Reserviläinen on Suomen suurin maanpuolustusalan julkaisu, joka ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa. Lehden levikki on 60.000 ja sen jokaisella numerolla on keskimäärin 140.000 lukijaa.

Reserviläinen-lehti toimii myös aktiivisesti verkossa. Verkkolehteen kirjoitetaan ajankohtaisimmat maanpuolustusuutiset, Facebook-sivujen kautta saat heti tiedon uusimmista lehtijutuista ja Instagramissa @reservilainen -tunnusta seuraamalla pääset mukaan mm. erilaisille juttukeikoille.

Reserviläinen 2/2020 on nyt siis postitettu jäsenille – tarkkaile postiasi!