RESUL sivustoa on uusittu

Olemme uudistaneet RESULin verkkopalvelua. Visuaalinen ilme on pyritty säilyttämään entisellään. Tarve muutokseen on tällä kertaa lähtenyt tekniikasta. Web-maailmassa 4 vuotta on pitkä aika, uusia tekniikoita syntyy ja vanhat joutavat romukoppaan. Edellisen kerran RESULin verkkosivuja uudistettiin joulukuussa 2015, silloin siirryttiin kokonaan uuteen ajatteluun: nettisivuista verkkopalveluun. Muutos oli selkeä harppaus eteenpäin, ja käyttäjät löysivät palvelut hyvin. Uusi sivusto on siirretty nopeammalle alustalle ja järjestelmän sisään on päästy asentamaan webtekniikan uusimmat työvälineet, jotka mahdollistavat monipuolisen verkkopalvelun kehittämisen. Uusi tekniikka myös helpottaa arkipäivän päivittämistä ja tekee verkkopalvelusta vakaamman sekä turvallisemman.

Kävijöitä RESULin sivuilla on ollut keskimäärin noin 45 000 per vuosi. Se on iso luku pienelle liitolle. Pyrimme jatkossakin tuottamaan sivustolle mielenkiintoista sisältöä tulosten ja kilpailukutsujen lisäksi.  Visuaalisesti uusi verkkopalvelu muistuttaa vanhaa sivustoa, vain graafisia elementtejä on päivitetty. Vanhat kilpailutulokset löytyvät omalta sivulta zip- tai pdf- tiedostoina. Jonkin verran teimme muutoksia sivuston rakenteeseen, säännöt joita on paljon, siirrettiin kaikki yhdelle sivulle.  Toivottavasti tämä helpottaa navigointia, varsinkin mobiililaitteilla. Sivuston leveys on kasvanut 1080 pikselistä 1600 pikseliin. Varsinkin suurilla näytöillä muutos on huomattava. Tämän seurauksena myös valokuvat ovat kasvaneet, mikä antaa sivustolle juhlavan vaikutelman. Myös fonttia ja sen kokoa on muutettu lukijan kannalta ystävällisemmäksi.

Kotisivupalvelut on rakentanut sivuston tekniikan, joten Aki Tuoviselle suurkiitos! ? Kotisivupalvelut jatkossa myös ylläpitää RESUL sivuston tekniikkaa. Z-Factory on hoitanut sivuston visuaalisen viilauksen.

Nettisivustoja tehdään aina asiakkaille. Eli teille. Omalle työlle tulee helposti sokeaksi, joten jos teillä on ideoita, ehdotuksia tai sivuilta löytyy ns. lapsuksia, antakaa palautetta tällä lomakkeella.

 

Jan Zographos