RESUL:n suosiota saanut etämarssi marssitaan jälleen heinäkuussa

RESUL Four Day March -etämarssitapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran heinäkuussa 2020. Marssi toteutettiin nopealla aikataululla ja se herätti laajaa kiinnostusta ympäri maailmaa. Ensimmäisenä vuonna marssille osallistui noin 800 marssijaa, jotka kävelivät yhteensä yli 50 miljoonaa askelta.

Tänäkin vuonna voit marssia, kävellä tai juosta 1-4 päivänä 22.-25.7.2021 joko yksin, perheen tai kaverien kanssa haluamassasi paikassa. Tavoitteellisuuta asettavat kokonaismatkakategoriat ovat vanhat tutut, uusin nimihöystein kuorrutettuna:

Kävelijä, matkana 10,00–39,99 kilometriä
Marssija, matkana 40,00–99,99 kilometriä
Mestarimarssija, matkana 100,00–159,99 kilometriä
Kaukopartiolainen, matkana 160,00– kilometriä

Osallistujia varten on luotu verkkokauppa ja tuotteet ovat uudistettu. Tekninen t-paita on mahdollista tilata ennen tapahtumaa tuomaan väriä harjoitteluihin. Paitavalikoimaan kuuluukin kuusi värivaihtoehtoa. Lisäksi on mahdollisuus tilata suorituksen jälkeen lähetettävä edullinen 3-in-1 kokonaisuus. Tähän kuuluu R4DM-mitali, vuoden 2021 kangasmerkki ja paperille painettu diplomi. Tuotteet on mahdollista tilata myös yksittäin.

RESUL Four Day March -tapahtuman upouudet verkkosivut ovat nyt olleet muutaman päivän auki ja verkkokaupassa on early bird -kampanja käynnissä. Syöttämällä alennuskoodin EARLYBIRD saat 16 prosentin alennuksen suorituspohjaisten tuotteiden hinnoista 15.6. asti. Ennen ostoksia tulee olla rekisteröitynyt etämarssijaksi sivuston resulfourdaymarch.fi kautta. Myös kauppa löytyy samasta yhteydestä. Toiminnallisuuksia kehitetään vielä sivustolle, ja niiden julkaisusta tiedotetaan erikseen.

Kannustamme jokaista osallistumaan yhteisölliseen ja rentoon kansanliikkumistapahtumaan. Voit kulkea sellaisena kuin olet, vaikka aamutöppösissä kympin happihyppelyn. Toivomme, että kampanja rohkaisee liikkumaan, ja tuottamaan pitkäkestoisemmankin kuntoilukipinän. Vaikka sitten erinomaisten yhteistyökumppaneidemme arvontapalkintojen motivoimana, toteaa tapahtuman pääjärjestäjä, RESUL:n kenttäkelpoisuustoimikunnan puheenjohtaja Pekka Sillanpää.

Reserviläisurheiluliiton toiminnanjohtaja Risto Tarkiainen toivoo yksilöille ja järjestöille aktiivista etämarssia.

Reserviläisurheiluliitto on mahdollistanut sen, että niin osallistuminen itse tapahtumaan kuin kotisivun tuloslistalle pääseminen on maksutonta. Uutena sivuston ominaisuutena osallistuja voi merkitä itsensä oman liittonsa ja yhdistyksensä jäseneksi. Samalla RESUL:n jäsenliitot ja -piirit saavat arvokasta tietoa yhteisöjensä marssiaktiivisuudesta, vaikkapa pienen kilpailun muodossa!

Etämarssin tavoitat seuraavasti:
Kotisivu: https://resulfourdaymarch.fi
Vuoden 2021 FB-event: facebook.com/events/951990032239228
Etämarssien FB-sivu: facebook.com/RESUL4DM