RESUL Liittotiedote 5/20

Tiedotteen sisältö

1. Joulun ja vuodenvaihteen päivystys
2. Puheenjohtajan terveiset
3. RESUL:n hallitus 2021
4. Kilpailu- ja kiertuekalenteri 2021
5. Itsenäisyyspäivän huomionosoitukset
6. Osta liiton historiikki itsellesi
7. Liiton yhteystiedot

1. Joulun ja vuodenvaihteen päivystys

Toiminnanjohtaja Risto Tarkiainen on talvilomalla 21.─31.12.

Loma-aikana yhteydenotot toivotaan ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen [email protected] tai jättämällä soittopyyntö tekstarilla numeroon 050 541 2007.

Kiireellisissä tapauksissa olethan yhteydessä liiton puheenjohtaja Erkki Saarijärveen joko sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse numeroon 040 148 0118.

2. Puheenjohtajan terveiset

Reserviläisurheiluliiton toimintavuosi oli koronasta johtuen kaksijakoinen. Liittotasolla varsin vauhdikas ja paikallistasolla valitettavan hiljainen monien keskeisten tapahtumien peruuntumisesta johtuen. Liiton toimistolla sekä toimikunnissa tehtiin monenlaista valmistelua tuleviin koitoksiin. Suurimpana ja merkittävimpänä toimintaa linjaavana asiana oli uuden strategian laatiminen ja hyväksyminen. Jatkossa toimintaamme pyritään suuntaaman aiempaa paremmin kohottamaan reservin toimintakykyä. Keskiössä ovat paikallisyhdistysten aktiiviset tapahtumien järjestäjät. Heille pyrimme antamaan aiempaa paremmin tukea järjestelyissä ja tapahtumamarkkinoinnissa.

Vuoden 2021 aikana strategiatyö laitetaan käytäntöön esimerkiksi materiaalihankinnoin. Liitolle on saatu rahaa ekoaseisiin, joiden avulla paikallistasolla pystytään järjestämään esimerkiksi esittely- ja kilpailutilaisuuksia. Myös eri lajien sääntöjen sekä RESUL-lajivalikoiman modernisointityö etenee. Koko reservin kannalta keskeistä kuitenkin on se, miten itse kukin viitsii liikkeelle lähteä. Pienistä teoista se alkaa, esimerkiksi lenkille lähtö vaatii vain kengännauhojen sitomisen, kun se tärkein eli oma päätös on saatu aikaan. Omaa päätöstäsi helpottamaan olemme tuomassa myös 2021 ohjelmaan mm. etämarsseja, joilla aloituskynnystä lasketaan.

Liikkeelle, mars mars!


Erkki Saarijärvi
Reserviläisurheiluliiton puheenjohtaja

3. RESUL:n hallitus 2021

RESUL piti sääntömääräisen syyskokouksensa 14.11.2020. Kokouksessa valittiin yksimielisesti kapteeni Erkki Saarijärvi jatkamaan liiton puheenjohtajana seuraavalle kaksivuotiskaudelle.

Muut hallituksen jäsenet ovat:

Mats Fagerström (RES)
Jyrki Huusko (MPKL)
Tero Hyttinen (RUL)
Harri Kastepohja (MPKL)
Mikko Luostarinen (RUL)
Mika Mäki (RES)
Minna Nenonen (RES)
Tuomas Terho (RES)
Jari-Pekka Walden (RUL)

4. Kilpailu- ja kiertuekalenteri 2021

Ensi vuoden kilpailukalenteri on katsottavissa täältä.

Liiton 50. juhlavuoden RESUL On The Road -kiertue jatkuu ensi vuonna ja kiertuepaikkakunnat on jo katsottavissa täältä.

5. Itsenäisyyspäivän huomionosoitukset

RESUL piti pienimuotoisen etäpalkitsemistilaisuuden lauantaina 12.12., jossa esiteltiin liiton korkeimmat myönnetyt huomionosoitukset. Näitä olivat jääkäri Marko Patrakalle myönnetty pienoislippu, kapteeni Matti Kariniemelle, yliluutnantti Timo Sysilammelle ja sotilasmestari Risto Tarkiaiselle myönnetyt ansioristit sekä eversti Pekka Majurille ja vääpeli Jukka-Pekka Ahoselle myönnetyt kultaiset ansiomitalit.

Kaikki itsenäisyyspäivänä palkitut katsottavissa täältä.

6. Osta liiton historiikki omaksesi

RESUL on julkaissut historiikin Lisää liikettä! Reserviläisurheiluliitto 1970─2020, mikä on mahdollisuus hankkia itselleen 30 euron hintaan. Historiikin on laatinut Pekka Majuri.
Teos on tilattavissa sähköpostitse niin, että lähetä nimesi ja postiosoitetietosi osoitteeseen [email protected], niin saat kirjan kotiisi.

7. Liiton yhteystiedot

puheenjohtaja Erkki Saarijärvi, puh. 040 148 0118, [email protected]
varapuheenjohtaja Minna Nenonen, puh. 050 539 4281, [email protected]
varapuheenjohtaja Sami Kesäjärvi, puh.050 60481, [email protected]
toiminnanjohtaja Risto Tarkiainen, puh. 050 541 2007, [email protected]
tiedottaja Antti Pynttäri, puh. 040 731 8608, [email protected]

RESUL KIITTÄÄ KAIKKIA KULUNEESTA VUODESTA JA TOIVOTTAA OIKEIN HYVÄÄ JOULUA JA MENESTYSTÄ ENSI VUODELLE!