Puntin Lenkki 2021

On taas aika kaivaa lenkkikengät varastojen sopukoista ja aloittaa säännöllinen liikunta kauniissa kesäisessä säässä. Kansanliikuntatapahtuma Puntin Lenkki on jo yli kymmenen vuoden aikana kerännyt suuren määrän urheilusuorituksia ja antanut liikunnan iloa kaikille ja kaikenikäisille. Puntin Lenkki on palkittu valtakunnallisesti Sotavahinkosäätiön tunnustuspalkinnolla.

Puntin Lenkin tarkoituksena on aktivoida ihmisiä liikkumaan ja seuraamaan omia ravintotottumuksiaan. Liikunnan osalta vanha viisaus hitaasti kiiruhtaen ja omaa kehoa kuunnellen on edelleen tärkeä aloitusohje. Ravintotottumuksista saa päivitettyä tietoa täältä. Puntin Lenkki on tarkoitettu kaikille sukupuoleen, ikään, sotilasarvoon ja kuntoon katsomatta.

Puntin Lenkki on toteutettu Reserviläisurheiluliiton, Suomen Reserviupseeriliiton, Reserviläisliiton, Maanpuolustuskiltojen liiton ja MPK:n yhteistyönä. Tapahtuman asiantuntijoina ovat olleet jo vuosia toiminnanjohtaja Risto Tarkiainen Reserviläisurheiluliitosta, erikoislääkäri Marko Röntynen, voimavalmentaja Kari Pentti ja toiminnanjohtaja Markku Holopainen. Puntin Lenkki 2021 suojelijana toimii PPSU:n pj. Seppo Suhonen.

Puntin Lenkki 2021 alkaa 1.6.2021 ja päättyy 30.9.2021. Suoritukset on oltava kirjattuna tapahtuman johtajalla 15.10.2021 mennessä (yhteystiedot alla). Pisteytys: 0,5 h – 1 h liikuntaa 1 p., 1 h – 2 h. liikuntaa 2 p. ja 2 h – 3 h. liikuntaa 3 p. Kaikki liikuntamuodot ovat sallittuja. Suoritukset tulee siis ensin kirjata itselleen muistiin ja toimittaa koontina syksyllä tapahtuman johtajalle. Muista selvittää oma terveystilanteesi ja vakuutusturva ennen liikuntatapahtumaa. Sarjat: yleinen, yli 65 v. ja yli 75 v.

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan laadukas kotimaassa valmistettu Pook Torni -kello ja muita liikuntaan liittyviä palkintoja.

Painonnoston olympiavoittaja Kaarlo Kangasniemi suosittelee Puntin Lenkki 2021 -tapahtumaa. Kulta-Kallen sanoin: nyt joukolla liikkumaan ja huolehtimaan kunnosta.

Suoritukset tulee toimittaa tapahtuman johtajalle Timo Uusimäelle osoitteeseen [email protected] tai tapahtuman sihteerille Kari Pentille, [email protected]