Osallistu Puntin Lenkki 2022 -haasteeseen

Puntin Lenkki 2022 on alkanut 1.7.2022 ja päättyy 30.9.2022. Suoritukset on oltava tapahtuman johtajalla 15.10.2022 mennessä. Helpoin tapa laittaa liikuntasuoritukset muistiin on manuaalinen päiväkirja. Pisteytys on 1 h liikuntaa 1 p., 2 h liikuntaa 2 p. tai 3 h liikuntaa 3 p. Kaikki liikuntamuodot ovat sallittuja.

Sarjat: Yleinen miehet / Yleinen naiset / 50+ miehet / 50+ naiset / 70+ miehet / 70+ naiset. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan Pook-kelloja ja muita upeita liikuntaan liittyviä tuotepalkintoja.

Tapahtuman suojelijana toimii Reserviläisurheiluliiton toiminnanjohtaja Veli-Matti Kesälahti, joka kannustaa reserviläisiä ottamaan osaa tähän tärkeään haasteeseen:

Liikunta on tärkeä keino meille jokaiselle ylläpitää omaa fyysistä kuntoamme ja terveyttämme. Reserviläisurheiluliiton tehtävänä on reserviläisten kilpaurheilullisen toiminnan organisoinnin ohella myös edistää yleisesti reserviläisten ”liikuntakannallepanoa”. Reserviläisliikunnan tarkoitus on kohottaa reservin toimintakykyä ja koko kansakunnan terveyttä kannustamalla suomalaisia liikkumaan ja järjestämällä siihen mahdollisuuksia. Puntin Lenkki on oiva esimerkki kaikille avoimesta, matalan kynnyksen liikkumiseen kannustavasta reserviläistapahtumasta, jolla on jo vuosien perinne. Omasta ja Reserviläisurheiluliiton puolesta kiitän tapahtuman järjestäjiä ja kannustan kaikkia osallistumaan aktiivisesti Puntin lenkille – lenkkeilyn tai minkä tahansa muun liikuntamuodon merkeissä, tässä tapahtumassahan ovat kaikki lajit sallittuja.

Tarkemmat tiedot Puntin Lenkistä löytyy täältä.