Off-road pilottihanke yhteistyönä AKK Motorsport ry:n kanssa

”Ideana oli se, että yhdistetään innokkaat reserviläiset ja maastoauto-osaaminen  mielekkäällä tavalla, jossa jokainen pääsee kokeilemaan,  miten maasto-olosuhteisiin tarkoitettu auto tottelee vähemmän ajokokemusta kyseisellä kalustolla omaavaa henkilöä. Onnistuimme tässä mielestäni erittäin hyvin, palautteet ovat olleet pelkästään myönteisiä ja uskon, että pystymme rakentamaan yhteistyössä sellaisen kokonaisuuden, jolle on kysyntää myös tulevaisuudessa. Suurta osaa halukkaista emme pystyneet ottamaan tähän toteutukseen, paikalla oli muutaman viime hetken pois jäännin jälkeen 15 osallistujaa ja lähes saman verran ajokalustoa ja kuljettajia. Alueena oli Karjan Prikaatin harjoitusalue Pahkajärvellä sekä palautetilaisuuteen laavu vähän kauempana, jossa keskustelimme päivä annista ja nautimme makkaraa.

Tällaiset yhteiset hankkeet eri toimijoiden kesken ovat erittäin tervetulleita toimintaamme, osaajia on olemassa lähes joka lähtöön. Reserviläisurheiluliitto haluaa kiittää osallistujia, kuskeja kalustoineen sekä Akk Motorsport ry:n puolesta vastuuhenkilönä ollutta Hannu Nurmista onnistuneesta toteutuksesta”, toteaa itsekin paikalla ajokalustoa kokeillut Reserviläisurheiluliiton toiminnanjohtaja Risto Tarkiainen.

”Jalostamme tätä kokeilua edelleen ensi vuonna, tiedotamme asiasta liiton verkkopalvelussa sekä Reserviläinen -lehdessä”.