#LIIKUNTAKANNALLEPANO -HAASTE

Reserviläisurheiluliitto aktivoi jäsenliittojensa piirejä ja yhdistyksiä #LIIKUNTAKANNALLEPANO -haasteella. Kyseessä on haastaminen, jossa yhdistys tai piiri vastaa veljesyhdistyksen tai -piirin tekemään haasteeseen, houkuttelee jäseniään itsenäisesti suoritettaviin liikuntasuorituksiin, ilmoittaa tuloksesta sosiaalisessa mediassa ja haastaa edelleen uuden veljespiirin tai piirin alueen yhdistyksen. Keskeisinä toimijoina ovat piirin ja yhdistysten liikuntavastaavat.

ESIMERKKIHAASTE

#LIIKUNTAKANNALLEPANO -haaste Pohjois-Savon Reserviupseeripiirille:

Pohjois-Karjalan Reserviupseeripiiri järjesti PAK-marssihaasteen omille jäsenilleen. Itsenäisiä suorituksia piiristämme tuli yhteensä seitsemän kappaletta. Pystyttekö parempaan? Todistakaa tämä ja yrittäkää haastakaa vuorostanne toinen yhteistyökumppanipiirinne mukaan #LIIKUNTAKANNALLEPANO -haasteeseen valitsemallanne suoritustavalla. Laittakaa tuloksenne RESUL:n Facebook-sivulle merkinnällä #LIIKUNTAKANNALLEPANO. Laittakaa haaste suoraan haastettavalle sekä RESUL:n Facebook-sivuille samaisella #LIIKUNTAKANNALLEPANO -merkinnällä.

MITEN YHDISTYS TAI PIIRI SIIS HAASTETAAN?

Haaste voi olla mitä tahansa, kunhan noudattaa viranomaisten ohjeita ja välttää joukkokokoontumisia. Mikäli tuntee vähänkin sairastumisen merkkejä, haastetta ei tule tehdä.

Haaste tulisi julkaista sosiaalisessa mediassa (Facebook ja/tai Instagram), laittaa päivitykseen kuva, kirjoittaa itse haaste ja käyttää hashtagia #LIIKUNTAKANNALLEPANO. Laita haaste omaan henkilökohtaiseen Facebook-profiiliisi, yhdistyksen/piirin Facebook-sivuille sekä RESUL:n omille Facebook-sivuille.

Nyt – epidemia-aikaan – ei saa jäädä tuleen makaamaan. Omaehtoinen kunnon ylläpito on ehkä tärkeämpää kuin koskaan ennen!

#LIIKUNTAKANNALLEPANO on Pohjois-Savossa vuonna 2019 käynnistetty kampanja, jonka tavoitteena on tehdä jokaisen omatoiminen liikkuminen näkyväksi sosiaalisen median avulla. Linkki Facebook-kampanjaan löytyy täältä.

Reserviläisurheiluliitto on Reserviläisliiton, Suomen Reserviupseeriliiton ja Maanpuolustuskiltojen liiton yhteinen urheilujärjestö. Reserviläisurheiluliitto viettää tänä vuonna 50. juhlavuottaan. RESUL:n tehtävänä on reserviläisurheilun ja kuntoliikunnan suunnittelu ja toteutus.

Lisätietoa haasteesta antavat RESUL:n puheenjohtaja Erkki Saarijärvi, [email protected] tai puh. 040 148 0118 ja liiton tiedottaja Antti Pynttäri, [email protected] tai puh. 040 731 8608.