RESUL:n Golfin SM-kisojen tulokset

Lauantaina 18.7.2020 pelattiin Raaseporissa Nordcenterin Benz-kentällä Reserviläisurheiluliiton 15. golfin SM-kisat. Kilpailun järjestäjänä toimi Västnylands Reservofficersförening r.f. ja Ekenäsnejdens Reservister r.f. Reserviläisurheiluliiton golfin SM-kisat pelattiin Nordcenterissä edellisen kerran vuonna 2011, Fream-kentällä.

Osanottajia oli ilmoittautunut 35 maanpuolustusjärjestöjen reserviläistä: 31 miestä ja neljä naista. Koronaviruksen vuoksi kisat ensin peruutettiin maaliskuussa, mutta Valtioneuvoston ja Golfliiton päätösten ja uusien kilpailuohjeiden mukaan kilpailut pystyttiin kuitenkin pitämään. Kisat pelattiin upeassa säässä ja erittäin hyväkuntoisella kentällä.

Kilpailun voittorohmu oli Antti Peltoniemi, joka edusti Ruuhikosken Golfia ja Seinäjoen Reserviupseerikerhoa. Peltoniemi voitti kiertopalkinnon parhaalla pistebogey-tuloksella 40 pb, lyöntipelin 79 lyönnillä, tasoituksellisen lyöntipelin 68 pisteellä ja oli mukana Etelä- Pohjanmaan voittoisassa reservipiirien joukkuekisassa. Lyöntipelin kakkonen oli Mikko Peltoniemi Teuvalta ja kolmas Kustaa Hautamäki Hämeestä.

Pistebogey-kilpailun voittaja oli Matti Väätänen Kymistä 37 pb, toinen Veikko Ruohomäki Valkeakoskelta, 35 pb ja kolmas Mika Kuokkanen Pohjois-Savosta. Naisten sarjan voittaja oli Alastaron Golfia ja reserviläisiä edustanut Minna Nenonen 34 pb, toinen Nordcenterin ja Helsingin reserviläisten jäsen Kaarina Niemi 33 bp ja kolmas salolainen Eeva Kyrönlahti.

Kilpailun johtajana toimi Reserviläisliitto ry:n ja Nordcenter Golf and Country clubin kunniajäsen Matti Niemi. Hienojen kilpailujen startterina toimi Raaseporin Reserviupseerien ja Nordcenterin jäsen Erkki Rissanen.

Kilpailun tulokset löytyy täältä.

Lipunnosto

 

Voittajat Antti Peltoniemi ja Minna Nenonen, keskellä kilpailun johtaja Matti Niemi