Frisbeegolfin SM-kilpailut

RESUL:n frisbeegolfin SM-kisat käytiin lauantaina 22.8.2021 Isonkyrön Ylipään hienolla radalla, joka seurailee hiihtokeskuksen lyhimmän eli 1,2 km latupohjan reittiä. Radan kaikki 18 väylää ovat Par 3:a. Maasto on mukavaa kallioista mäntymetsää, jossa on aikoinaan järjestetty mm. Nuorten Jukola. Sää oli kolean syksyinen, puuskittainen tuuli toi oman jännityksensä heittoihin, mutta onneksi isommalta sateelta vältyttiin.

Osanottajia oli valitettavan vähän. Tietysti korona teki oman vaikutuksensa, ja lisäksi samaan aikaan oli Oulussa Suomen frisbeegolfliiton SM-kisat. Ylipään Nuorisoseura tarjosi kilpailijoille hyvät taukotilat sekä maittavan hernekeittolounaan. Pasi Kangasmäki ja Sami Nikula IDGC:sta eli Isonkyrön Disc Golf Clubista toimivat kisan teknisinä avustajina, opastajina ja tuomareina.

Kilpailussa pelattiin 2 x 18 väylää. Tulokset:

MPO
1. Joni Järvinen, Laihian Reserviläiset, 101
2. Jere Virtala, Toijalan Seudun Reserviläiset, 109
3. Jukka Peräkivi, Toijalan Seudun Reserviläiset, 112
4. Petteri Blomster, Ylistaron Reserviupseerikerho, 113
Viimeisellä väylällä pelattiin vielä CTP eli Closest To Pin (lähimmäksi koria), jonka voitti Jere Virtala, tulos 5,04 m.

50+
1. Tatu Nokelainen, Hyvinkään Reserviläiset, 110
2. Mika Ylönen, Siilinjärven Reserviupseerikerho, 119
3. Markku Valtari, Vaasan Reserviupseerikerho, 122

Isonkyrön Reserviläiset ja Reserviupseerikerho kiittävät kilpailijoita, tuomareita ja kisan tukijoita. Erityiskiitos Ylipään Nuorisoseuralle tarjoilun järjestämisestä.