Tarkista yhteystietosi tulevaa SRA-rekisteriä varten

SRA-ampujille, -tuomareille, -ylituomareille ja -kouluttajille ollaan rakentamassa uutta jäsenrekisteriä, joka tulee toimimaan osana Maanpuolustusrekisteriä. Maanpuolustusrekisteriä hallinnoi Reserviläisliitto ja rekisteriä ylläpitää Kehätieto Oy. Uutta SRA-rekisteriä rakennetaan nyt parhaillaan ja se valmistuu vuoden 2022 aikana, jolloin se tullaan ottamaan myös käyttöön.

SRA-kouluttajia tiedotetaan erikseen siinä vaiheessa, kun uusi SRA-rekisteri on otettu käyttöön. Tällöin kouluttajille järjestetään koulutustilaisuuksia rekisterin käyttöön liittyen.

Pyydämme jo nyt, että kaikki SRA-ampujat tarkistavat tässä vaiheessa yhteystietonsa ja erityisesti sähköpostiosoitteensa. SRA:han liittyvä tiedottaminen tapahtuu jatkossa ensisijaisesti sähköpostitse, joten tästä syystä on erityisen tärkeää, että Maanpuolustusrekisterissä sähköpostiosoitteet ovat ajan tasalla. Pääset tarkistamaan ja päivittämään yhteystietosi seuraavalla tavalla:

Reserviläisliiton jäsenet voivat kirjautua sähköiseen jäsenasiointiin täältä.

Suomen Reserviupseeriliiton ja Maanpuolustuskiltojen liiton jäsenet pääsevät molemmat kirjautumaan e-asiointiin täältä.

Mikäli et pääse kirjautumaan edellä oleviin sähköisiin palveluihin, niin voit ilmoittaa muuttuneet yhteystietosi tämän lomakkeen kautta.

Jäsentietojen päivitys tulee tehdä edellä esitetyillä tavoilla. Puhelimitse tai sähköpostitse ei ole mahdollista tehdä yhteystietojen päivityksiä.

Tiedotamme heti lisää, kun uuden SRA-rekisterin rakentamistyöt ovat edenneet seuraavaan vaiheeseen.

Lisätietoa asiasta antaa Reserviläisurheiluliiton puheenjohtaja Erkki Saarijärvi, [email protected] tai p. 040 148 0118 ja RESUL:n SRA-toimikunnan puheenjohtaja Jari-Pekka Walden, [email protected] tai p. 050 307 3944 ja Reserviläisliiton toiminnanjohtaja Minna Nenonen, [email protected]