SRA SM 2018- tulokset

Tapahtumapaikka: Heinolan Ampumarata/Tyrrin ampumaurheilukeskus, Heinola/Utti
Tapahtuma-aika: 11.8.2018 – 12.8.2018

Sovelletun Reserviläisammunnan mestaruuskilpailut ratkaistiin tänä vuonna jaetulla vastuulla Heinolan ja Tyrrin ampumaradoilla. Kilpailun kuusi kiväärirastia olivat Heinolassa sisältäen yhden TA-rastin, missä pisin ampumaetäisyys oli 500 metriä. Tyrrissä ammuttiin viisi pistoolirastia ja yksi haulikkorasti. Alkuperäisessä suunnitelmassa oli kaksi haulikkorastia, mutta rataohjesääntöjen tarkemman tutkimisen jälkeen toinen muuttui pistoolirastiksi.

Kisaorganisaatio sai säädettyä esikisassa Jasterit sopiville herkkyyksille ja ne eivät enää tuottaneet uusintoja
pääkisassa. Pääkisan ainoa häiriötekijä olivat liian läheltä lentäneet Laskuvarjohyppääjien lentokoneet, mitkä nekin ymmärsivät kiertää kauempaa kisa-alueen kun saivat tiedot kilpailuista.

SRA toimikunta kiittää Sotilaspoliisi Eskadroona Lahden kilta ry:tä, mikä kantoi päävastuun kilpailun järjestämisestä. Kiitokset ansaitsee myös Heinolan ampujat, joiden ampumaradalla ammuimme kiväärirastit. Tyrrissä kiitokset ansaitsee Kouvolan Metsästys- ja Ampumaseura, joiden materiaali oli erittäin tarpeen rasteilla.

Kisamme ei olisi onnistunut ilman Puolustusvoimain merkittävää tukea sisältäen Tyrrin ampumaratojen käytön ja massiivisen materiaalituen  Karjalan Prikaatilta. Iso kiitos heille.

Tulokset (PDF:t on  luotu suoraan SSI:n järjestelmästä):

Matti Kariniemi / SRA Toimikunta