SRA SM-kilpailut 2021

RESUL:n sovelletun reserviläisammunnan (SRA) SM-kilpailu järjestetään 26.7. – 1.8.2021 Niinisalossa Pohjankankaan ampuma-alueella. Toimitsijakilpailu ammutaan 29. – 30.7. ja pääkilpailu 31.7. – 1.8.2021. Kilpailun järjestää Kankaanpään Reserviläiset ry.

Kilpailussa ammutaan kiväärillä, pistoolilla ja haulikolla vähintään 12 rastia ja noin 250 laukausta. Suurin ampumamatka kiväärirasteilla tulee olemaan 300 metriä. Sallitut kaliiperit ovat kiväärillä .223 ja 7,62×39 sekä pistoolilla 9 mm. Haulikolla suurin sallittu haulikoko on 3.0 mm. Epäselvissä tapauksissa ole yhteydessä kilpailun johtajaan.

Ilmoittautuminen ja asetarkastus ovat perjantaina 30.7. klo 17.00 – 21.00 ja lauantaina 31.7. klo 06.30 – 7.30.

Kilpailussa palkitaan luokat avoin ja vakio sekä sarjat 50-v, naiset, tst ja 7.62×39.

Osallistumisoikeus ja maksut

Jokaisella reserviupseeri- ja reserviläispiirillä on oikeus lähettää kilpailuun kiintiöpaikkojensa mukainen määrä ampujia. Piirien kiintiöt on katsottavissa täältä.

Osallistumismaksu kilpailuun on 100 € per kilpailija ja lisäksi mahdollinen ruokailumaksu 50 € per osallistuja sisältäen muonituksen lauantaina ja sunnuntaina.

Osallistumismaksu tulee olla maksettuna 5.7. klo 24.00 mennessä tilille FI88 5106 0140 0370 05. Maksunsaaja on Kankaanpään Reserviläiset ry. Maksun viestikenttään laitetaan SRA SM2021, piiri, RES/RUL sekä ruokailijoiden ja majoittuvien määrä.

Jos piiri ei ole määräaikaan mennessä maksanut osallistumismaksua, menettää se oikeuden lähettää osallistujia kilpailuun ja paikat jaetaan muille.

Ilmoittautuminen

Kilpailijoiden nimet, mahdollinen ruokailu sekä erikoisruokavaliot tulee ilmoittaa piireittäin viimeistään 5.7. klo 24.00 mennessä sähköpostiosoitteeseen [email protected] Tämän lisäksi kilpailijat ilmoittautuvat SSI:n kautta.

SRA-status ja vakuutukset

Kilpailijoiden tulee olla rekisteröityjä SRA-ampujia. Kilpailuun osallistuvilla tulee olla voimassa oleva Reserviläisliiton Toimintaturva-jäsenyys, RUL:n Plus-jäsenyys, MPKL:n Plus-jäsenyys tai SAL:n kilpailulisenssi. Todistus edellä mainitusta vakuutuksesta, SRA-kortti ja reserviyhdistyksen jäsenkortti tulee esittää ilmoittautumisen yhteydessä.

Majoittautuminen

Kilpailijoille on varattu Puolustusvoimien telttamajoitus harjoitusalueella. Alueella on myös mahdollisuus majoittua omiin matkailuautoihin ja -vaunuihin, mutta niihin ei ole saatavilla palveluita kuten sähköä.

Koronavirus

Osallistujien, toimitsijoiden ja katsojien terveyden ja turvallisuuden takaamiseksi kilpailussa noudatetaan koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi annettuja viranomaismääräyksiä ja -suosituksia. Älä tule kilpailupaikalle, jos sinulla on koronaoireita, epäilet altistuneesi koronalle, olet karanteenissa tai sinulla on koronavirustauti.

Kilpailuorganisaatio

Kilpailun johtaja Janne Ojala

Ratamestarit Petri Ranta ja Pasi Sitkiä

Tekninen asiantuntija Hannu Immonen

Kilpailu sähköpostiosoite on [email protected]