Liiton jäsenet

RESUL:n jäsenet

Reserviläisurheiluliitto ry on lähes 85.000 vapaaehtoista maanpuolustustyötä tekevän kansalaisen liikunta- ja urheiluliitto. RESUL:n jäseniä ovat seuraavat maanpuolustusjärjestöt:

Reserviläisliitto (RES) on Suomen suurin maanpuolustusjärjestö. Liiton yleisimpiä toimintamuotoja ovat ammunta, maastotoiminta, urheilu- ja liikunta sekä maanpuolustustahdon ylläpitämistä edistävä työ. Jäseneksi voivat liittyä täysi-ikäiset Suomen kansalaiset. Jäsenyhdistyksiä (344 kpl) on useimmilla paikkakunnilla. Jäsenyyttä haetaan palauttamalla jäsenhakemuslomake.
RES_logo

Suomen Reserviupseeriliitto (RUL) on nimensä mukaisesti reserviupseerien etuja ja valmiuksia kehittävä toiminnallinen ja aatteellinen maanpuolustusjärjestö. Liiton tehtävänä on ylläpitää reserviupseerien sotilaallisia tietoja, johtajakykyä ja valmiuksia sekä toimia yhdistystensä ja niiden jäsenten välisenä yhdyssiteenä. Toiminnan päämääränä on Suomen kokonaisturvallisuuden edistäminen.  Liity jäseneksi tästä.
rul_90x90

Maanpuolustuskiltojen liitto ry on valtakunnallinen keskusjärjestö ja jäsenyhdistystensä eli kiltojen välinen yhteistyöelin. Liitto on kiltojen edunvalvoja, jonka tarkoituksena on yleisiä suuntaviivoja antava, ohjaava ja kiltojen työtä tukeva toiminta sekä toimintaedellytysten luominen jäsenkilloille.
MPKL_100x85

Suomen Rauhanturvaajaliitto ry toimii aktiivisesti rauhanturvatehtävissä palvelleiden ja palvelevien suomalaisten omana veteraanijärjestönä. Liitto on epäpoliittinen eikä se ole ammattijärjestö. Liitto operoi rauhanturvaajien äänitorvena viranomaisiin, virallisiin sekä epävirallisiin sidosryhmiin, mm. vapaaehtoisen maanpuolustuskoulutuksen saralla. Ennen kaikkea Suomen Rauhanturvaajaliitto on kaikkien suomalaisten rauhanturvaajien oma järjestö.
STRL_100px