SRA SM 2018

 

Rastikuvaukset_SRA_SM_2018

Kilpailupaikka ja aika:

RESUL:n sovelletun reserviläisammunnan (SRA) SM-kilpailu ammutaan 11.-12.8.2018 Heinolassa ja Tyrrin ampumaradalla Kouvolassa. Kilpailukeskus ja palkintojen jako on Heinolan Ampumaradalla (Pikijärventie 250, Heinola). Toimitsijakilpailu ammutaan 09.-10.8. Kilpailun vastuullisena järjestäjänä toimii Sotilaspoliisi Eskadroona Lahden kilta Ry.

Kilpailussa ammutaan kiväärillä, ta-kiväärillä (Kilpailunjärjestäjällä on varattuna rastille pulttilukkoinen TA-kivääri kaliiperissa .308), pistoolilla ja haulikolla yhteensä 12 rastia. Heinolassa ammutaan 5 kivääri rastia ja 1 tarkka-ammunta rasti. Tyrrissä ammutaan 4 pistoolirastia ja 2 haulikkorastia. Kilpailun laukausmäärä on noin 275 laukausta. Maksimi ampumaetäisyydet ovat kiväärirasteilla 500 m. Sallitut kaliiberit ovat pistoolilla 9×19mm, kiväärillä .223 Rem, 7.62×39 ja .300 BLK. Ta-rastilla suurin sallittu kaliberi on .338LM.

Kaikilla aseilla vain pehmeäsydämiset luodit ovat sallittuja. Mikäli ampuja ampuuu reiän käytettäviin metallimaaleihin (platet, Jaster-maalilaitteet), johtaa se hylkäykseen kilpailusta kielletyn ampumatarvikkeen perusteella.

Ilmoittautumisaika perjantaina on klo 17:00 – 21:00 Heinolassa ja Tyrrin ampumaradalla.. Lauantaina on vielä mahdollista ilmoittautua klo 7:30 -8:30 kilpailukeskuksella. Alkupuhuttelu alkaa klo 8:00 Tyrrissä ja Heinolassa klo 09.00. Kilpailussa palkitaan Avoimen ja Vakioluokan lisäksi seuraavat sarjat: Y50, TST, 7,62×39 ja Naiset.

Saapuminen kilpailuun:

Ennen kilpailua kilpailijat jaetaan joukkuettain/piireittäin aloittamaan kilpailunsa joko Heinolassa tai Tyrrissä. Ilmoitus aloituspaikasta julkaistaan SRA SM 2018-kotisivuilla.

Heinola:

Heinolan ampumaradalla ei ole tilaa kaikille kilpailijoiden autoille joten Heinolassa kilpailijat saapuvat Heinolan Jäähallin P-paikalle, josta on heittokuljetus Linja-autolla ampumaradalle. Linja-auto ajaa non-stop lauantaina ja sunnuntaina kaksi tuntia ennen kilpailun alkua ja sunnuntaina kuljettaa vielä kilpailijat P-paikalle.

Tyrri:

Tyrrissä kilpailijat ohjataan pysäköimään ajoneuvot kootusti radan P-paikalle/radan läheisyyteen.

Osallistumisoikeus ja –maksut:

Jokaisella reserviupseeri- ja reserviläispiirillä on oikeus lähettää kilpailuun kiintiöpaikkojensa mukainen määrä ampujia. Kisakiintiöt selviävät osoitteesta KisaKiintiö2018

Osallistumismaksu kilpailuun on 85 euroa /osallistuja sekä lisäksi mahdollinen ruokailu, 20 euroa/osallistuja/ (2xlounas). Osallistumismaksu + ruokailumaksut pitää olla maksettuna 1.6.2018 mennessä tilille FI39 1785 3000 0127 19. Saaja: Sotilaspoliisi Eskadroona Lahden Kilta ry. Viestiksi laitetaan SRA-SM2018 ja piiri/alue, sekä maininta RUL tai RES. Maksussa tulee olla eriteltynä ruokailijoiden määrä. Mikäli piiri ei maksa joukkueensa osallistumisesta 1.6.2018 mennessä, menettää piiri oikeuden lähettää joukkueensa kilpailuun. Piirin joukkueen valintaperusteista sekä täydentämisestä vastaavat piirit itsenäisesti.

Ilmoittautuminen:

Kilpailijoiden nimet, mahdolliset korjaukset ruokailujen määrään ja moniko kilpailijoista käyttää järjestäjien tarjoamaa TA-kivääriä TA-rastilla on ilmoitettava piireittäin viimeistään 1.7.2018 sähköpostilla osoitteeseen ilmo.srasm2018@gmail.com.

Tämän lisäksi kilpailijat ilmoittautuvat kilpailuun SSI:n kautta kilpailusivuilta löytyvän ohjeen mukaisesti: SPOL-SRA-Sivusto  (sivusto ei vielä käytössä Toukokuun alussa).

SRA-status ja vakuutus:

Kilpailijoiden tulee olla rekisteröityjä SRA-ampujia. SRA-ampujan kortin puuttuessa ampujan tiedot tarkistetaan ilmoittautumisen yhteydessä kilpailupaikalla SRA-ampujarekisteristä. Kilpailuun osallistuvilla tulee olla voimassa oleva Reserviläisen ampumaturva vakuutus tai SAL-kilpailulisenssi (tarvittaessa kuitti maksusta mukaan). Ilmoittautumiseen yhteydessä tarkistetaan myös jäsenyys RESUL Jäsenliiton yhdistyksessä eli jäsenkortti mukaan.

Huolto ja majoittuminen:

Kilpailijoille ei ole mahdollista järjestää majoitusta Heinolan ampumaradan yhteyteen. Tyrrissä on rajoituksin mahdollista majoittua asuntoautolla/-vaunulla. Lisätietoja saa sähköpostilla. Kaikille ruoan tilanneille on tarjolla lounas Heinolassa ja Tyrrissä. Kilpailualueella toimii Heinolassa Lahden Sotilaskodin auto. Tyrrissä on saman aikaisesti SAL:n nuorten kivääri kilpailu jonka järjestäjä on järjestänyt kahvilan Paviljongin alueelle.

Kilpailun johto ja tiedustelut:

Lisätietoa kilpailusta löytyy 01.05.2018 alkaen osoitteesta info.srasm2018@gmail.com sekä myöhemmin avattavasta Kilpailun kotisivulta http ://spol.fi/sra-sm-2018

Kilpailunjohtaja: Teemu Blomster (teemu.blomster@sioenballistics.fi)

Ratamestarit: Jari Pakkala (jari.pakkala@a-nosturimiehet.fi) ja Pirkka Mellanen (pirkka.mellanen@gmail.com)

Kilpailun tekninen asiantuntija: Matti Kariniemi (karimattifin@gmail.com)

Kilpailun yleinen sähköpostiosoite: info.srasm2018@gmail.com

Tervetuloa SRA SM-kilpailuihin 2018 Heinolaan ja Tyrriin,
Sotilaspoliisi Eskadroona Lahden kilta Ry
SRA-toimikunta