Lataa sovellus maksutta Google Play tai Apple App Store -sovelluskaupasta tai voit käyttää sitä selaimella osoitteessa https://tikki.fi/app/kymppi/

Kymppi on ampumapäiväkirja, jonka avulla reserviläinen voi pitää kirjaa ampumaharjoittelustaan. Sovelluksen käyttäminen edellyttää rekisteröitymistä ja toimivaa sähköpostiosoitetta.

Samat käyttäjätunnukset toimivat kaikilla alustoilla.

Tällä hetkellä ampumapäiväkirjaotteen tulostaminen PDF-tiedostoksi onnistuu ainoastaan selaimella käytettävässä versiossa (mobiilitulostus lisätään tulevissa versioissa Apple ja Android -sovelluksiin).

Ampumaharjoitteen tallentaminen tapahtuu luomalla uusi suorite, jonka sisälle voidaan kuvata yksi tai useampi ammuttu sarja. Jokaisella sarjalla voi olla erilaiset tiedot (asetyyppi, toimintamekanismi, kaliiperi, laukausten lukumäärä, etäisyys).

Kymppi-ampumapäiväkirjaa kehitetään aktiivisesti. Sen keskeinen tehtävä on mahdollistaa harrastuneisuuden luotettava todentaminen. Sen saavuttamiseksi kehitettävänä on seuraavaksi valvotun suorituksen vahvistaminen ammunnan johtajan toimesta.

Sovelluksessa havaittuja vikoja tai toivottuja ominaisuuksia voi lähettää tiimille täällä:
https://forms.gle/MzDjSqatWJzUjhPk7

Avointa lähdekoodia

Kymppi on avoimen lähdekoodin projekti jonka kehittämiseen kutsumme mukaan kaikki kynnelle kykenevät reserviläiset. Projekti löytyy GitHubista:

https://github.com/tikki-fi/kymppi (web application)
https://github.com/tikki-fi/kymppi-native (React native kännykkäsovellus)

Kymppi käyttää taustalla Tikki -tietojärjestelmää:

https://github.com/tikki-fi

Kymppi -ampumapäiväkirjan kehittämistä on tukemassa Urlus-säätiö ja Maanpuolustuksen Kannatussäätiö.

Ampumapäiväkirjan osalta lisätietoja antaa Tikki kehitysjohtaja Jukka-Pekka Ahonen ([email protected]) ja sen pääkehittäjänä toimii Ville Brofeldt ([email protected]). Mobiilisovelluksen kehittäjänä toimii Devolon Oy, ja tekijänoikeudet omistaa Reserviläisurheiluliitto ry.

Kymppi Privacy policy löytyy täältä.