Kymppi 1.0 ampumapäiväkirja on nyt testattavissa osoitteessa:

https://tikki.fi/app/kymppi/

 

Kymppi on ampumapäiväkirja, jonka avulla reserviläinen voi pitää kirjaa ampumaharjoittelustaan. Sovelluksen käyttäminen edellyttää rekisteröitymistä ja toimivaa sähköpostiosoitetta tai Facebook-tiliä.

Ampumaharjoitteen tallentaminen tapahtuu luomalla uusi suorite, jonka sisälle voidaan kuvata yksi tai useampi ammuttu sarja. Jokaisella sarjalla voi olla erilaiset tiedot (asetyyppi, toimintamekanismi, kaliiperi, laukausten lukumäärä, etäisyys).

 

 

 

 

 

 

 

 

Kymppi-ampumapäiväkirjaa kehitetään aktiivisesti. Sen keskeinen tehtävä on mahdollistaa harrastuneisuuden luotettava todentaminen. Sen saavuttamiseksi kehitettävänä on seuraavaksi kaksi keskeistä toiminnallisuutta:

  1. Mahdollisuus tulostaa harjoitteluraportti harrastuneisuuden osoittamiseksi
  2. Valvotun suorituksen vahvistaminen ammunnan johtajan toimesta

Kymppi-sovelluksesta julkaistaan vuoden 2020 loppuun mennessä myös ns. natiivisovellus Android ja iPhone -puhelimille. Pyydämme käyttäjiä raportoimaan havaitsemistaan puutteista ja toivotuista toiminnallisuuksista tämän linkin takaa löytyvällä lomakkeella. Kehityslokilta voi seurata korjauksia ja jatkokehityksiä jotka on hyväksytty kehitykseen.

Yllä olevassa taulukossa on listattuna kaikki korjaus- ja kehitysehdotukset jotka projektiryhmä on vastaanottanut ja hyväksynyt toteutettavaksi. Muutoksia toteutetaan projektiryhmän sisäisen priorisoinnin perusteella. Kympin kehityksessä käytetään SemVer-nimeämiskäytäntöä.

Kymppi on avoimen lähdekoodin projekti jonka kehittämiseen kutsumme mukaan kaikki kynnelle kykenevät reserviläiset. Projekti löytyy GitHubista:

https://github.com/tikki-fi/kymppi (web application)

https://github.com/tikki-fi/kymppi-native (React native kännykkäsovellus)

Kymppi käyttää taustalla Tikki -tietojärjestelmää:

https://github.com/tikki-fi

Kymppi -ampumapäiväkirjan kehittämistä on tukemassa URLUS-säätiö.

Ampumapäiväkirjan osalta lisätietoja antaa Tikki kehitysjohtaja Jukka-Pekka Ahonen ([email protected]) ja sen pääkehittäjänä toimii Ville Brofeldt ([email protected])