RESUL FOUR DAY MARCH

RESUL Four Day March on kaikille avoin kansainvälinen nelipäiväinen etämarssitapahtuma.

RESUL FOUR DAY MARCH 2024

Tervetuloa suositulle etämarssillemme, joka järjestetään nyt viidettä kertaa! Ajankohta on helatorstaiviikonloppuna 9.-12.5.2024.
Sinä valitset missä ja milloin marssit. Tallennat vain kulkemasi reitin digitaalisesti ja syötät tulokset. Hyväksyttyyn suoritukseen tarvitaan vain 10 km matka neljän päivän aikana. Osallistumalla olet myös mukana tuotepalkintojen arvonnassa. Tapahtuman kautta tuhannet ihmiset ovat löytäneet iloa liikunnasta ja ulkoilusta. Tule mukaan!

Rekisteröityminen ja suoritusten ilmoittaminen

Marssisuoritukset ilmoitetaan erillisellä resulfourdaymarch.fi -marssisivustolla, jonne pääsee alla olevasta ”rekisteröidy” linkistä. Jos et ole vielä aiemmin luonut itsellesi tunnusta, rekisteröidy marssisivustolle ensin. Sivustolla on myös tarkemmat ohjeet suoritusten ilmoittamiseen.

Valokuvakilpailu

Kuvakisa on taas täällä!
Ota valokuva, jolla kerrot etämarssin iloisesta tunnelmasta teemalla ”marssia, tunteita, kavereita”. Hyvässä kuvassa tuot teemaa luovasti esille sopivassa ympäristössä. Lisäpisteitä saat näyttämällä etämarssimme visuaalista ilmettä kuvassa. Valokuvien määrää ei ole rajoitettu.

Parhaat kuvat palkitaan yhteistyökumppaniemme tuotteilla. Olet mukana kilpailussa, kun:
julkaiset kuvan Facebookin RESUL Four Day March Event 2024-sivulle valokuvakisapostaukseen kommenttina
TAI
julkaiset kuvan Instagramiin ja merkitset meidät (@resulfourdaymarch) kuvaasi sekä käytät aihetunnistetta #R4DM24KISA

Valokuva tulee olla otettu 9.-12.5.2024 ja julkaistuna viimeistään 19.5.2023. Arvioimme parhaat kuvat seuraavalla viikolla ja tulos ilmoitetaan kaikissa kanavissamme. Osallistumalla kilpailuun sallit meidän käyttää kuvaasi jatkossa RESUL Four Day Marchin markkinointitarkoituksissa. Facebook ja Instagram eivät ole osallisina kilpailussa.

Marssikauppa

Marssikaupasta voit tilata marssituotteita ja suoritusmerkkejä. Marssikauppa löytyy osoitteesta resul-shop.fi

Yhteistyökumppanit

Kaikkien osallistujien kesken arvottavana pääpalkintona on Eco Aims laserpistooli tauluineen. Osallistujien kesken arvotaan ja valokuvakilpailuun osallistuvia palkitaan mm. Valostoren tuotteilla, joita osallistujilla on mahdollista myös tilata alennuskoodilla Valostoren verkkokaupasta. Koodi on R4DM2410 ja sen voi lunastaa täällä: https://www.valostore.fi/fi?code=R4DM2410 Koodilla saa 10% alennuksen Olight ja Lumonite -tuotteista. Alennuksen saa myös jo alennetuista tuotteista.

Kilometrikisa

Marssilla ei kilpailla henkilöiden välillä, mutta reserviläispiirit ja yhdistykset osallistuvat kilometrikisaan, jossa aktiivisimmin marssikilometrejä kerryttäneet järjestöt palkitaan. Vuoden 2023 kilometrikisan tulokset löytyvät täältä.