Uudeksi jotoskehittäjäksi valittu Janne Welin

Reserviläisurheiluliitto on valinnut liiton osa-aikaiseksi jotoskehittäjäksi kauppatieteiden ylioppilaan Janne Welinin. Hän on toiminut Varusmiesliiton pääsihteerinä ja jatkaa myös tässä toimessa jotoskehitystyön rinnalla. Reserviläisurheiluliitto on saanut rahoituksen jotoskehittäjän hankkeeseen Maanpuolustuksen kannatussäätiöltä.

Jotostoiminnan kehittämishankkeen tavoitteena on muun muassa kehittää nykyisten valtakunnallisten jotosten sisältöä vastaamaan mahdollisimman hyvin puolustusvoimien tarpeita ja nykyaikaiselle taistelijalle asetettuja vaatimuksia, tehostaa tapahtumien viestintää paremmin uusia kohderyhmiä tavoittavaksi sekä tuottaa 3–5 uudentyyppistä jotosta vuosien 2023–2025 aikana.

Reserviläisurheiluliiton toiminnanjohtaja Veli-Matti Kesälahti pitää erinomaisena Welinin saamista osaksi RESUL toimiston tiimiä. Kesälahden mukaan hän tuo tärkeää, uutta näkemystä kehitystyöhön.

Saimme jotoskehittäjän tehtävään hyviä hakemuksia ja haastattelimme viisi monipuolisen kokemuksen omaavaa hakijaa. Janne Welin vakuutti haastatteluryhmän dynaamisuudellaan ja viestintäosaamisellaan. Uskomme, että hankkeen kannalta keskeisen kohderyhmän, nuorten reserviläisten, tavoittamiseen Jannella on erinomaiset edellytykset, mitä tukevat nykyisessä Varusmiesliiton pääsihteerin tehtävässä hankittu kokemus ja sidosryhmäsuhteet.

Welin aloittaa tehtävässään syksyn aikana. Työpaikka sijaitsee Helsingin Töölössä, Maanpuolustustalossa. Työhön sisältyy myös matkustamista kotimaassa. Tehtävä on määräaikainen, kestoltaan 2 – 2,5 vuotta.

Lisätietoa asiasta antaa Reserviläisurheiluliiton toiminnanjohtaja Veli-Matti Kesälahti, puhelimitse 050 541 2007 tai sähköpostitse [email protected]