SRA SM 2018 Kisakiintiöt piireittäin

 

SRA ampujien määrä kasvoi viime vuonna yli 832 ampujalla ja sen vuoksi myös SRA SM kilpailijamäärä nousi 145:stä ampujasta 153:n.

SRA-rekisterin yhdistystieto vaikuttaa suoraan seuraavan vuoden SM Kisa kiintiöiden muodostumiseen ja sen vuoksi ampujien kannattaa ilmoittaa muuttuneet jäsenyystietonsa SRA rekisterin pääkäyttäjälle ja tämä luonnollisesti tehdään sähköpostilla osoitteeseen: sra@sra-ammunta.fi.

Pienin kiintiö on kaksi ampujaa ja sen saa piirit, missä ampujien määrä on alle 50 ampujaa. Kolmen kiintiö tulee 50-99 ampujalla. Tästä eteenpäin jokainen sadan tasaluku tuo yhden ampujan lisää ja leikkuri iskee siten, että max kiintiö on 10 ampujaa.

Joukkue on minimissään kolme ampujaa, mutta piiri voi ilmoittaa myös neljän ampujan joukkueen, mistä lasketaan kolme parasta. Vuodesta 2016 eteenpäin olemme sallineet erikseen Aluejoukkueet piireistä, mistä kiintiö sallii vain kaksi ampujaa. Täsmentäen:

 • Joukkueessa voi olla 3 tai 4 jäsentä.
 • Jos on 4 niin vain 3:n parhaan tulos lasketaan.
 • Ilmoitetun piirijoukkueen jäsenten tulee kaikkien olla sen piirin jäseniä, mitä piiriä joukkue edustaa. Jäsenyydestä on vaadittaessa esitettävä näyttö (esim. jäsenkortti).
 • Aluejoukkue (Edustajia kahdesta saman alueen piiristä) on poikkeuksellisesti sallittu, jos jollain piirillä on vain 2 kiintiöpaikkaa. Tälle järjestelylle tulee ilmoittautumisen yhteydessä hakea poikkeamislupa SRA-toimikunnalta.
 • Kiintiöpaikkoja saa vaihtaa saman alueen eri piirien kesken, jollei jokin piiri/järjestö halua kaikkia paikkojaan käyttää. Tämä on yleinen käytäntö, kun piiriltä ei löydy ketään upseeria ampumaan ja nämä kiintiöpaikat käytetään RES piirin toimesta.
 • Joukkue-edustusoikeus ei ole siirtokelpoinen, eli kilpailija ei voi edustaa sellaista piiriä jonka jäsen ei ole. Yksilökilpailuun voi kukin aina osallistua, vaikka käyttäisikin toiselle piirille kuuluvaa kiintiöpaikkaa.
 • Henkilöt, joilla on useita jäsenyyksiä pitää muistaa yleissäännöistä seuraavaa kappaleesta EDUSTUSOIKEUS:
  Edustus määräytyy sen mukaan, mitä yhdistystä kilpailija kilpailuvuoden aikana ensimmäisen kerran edustaa.
  Mestaruuskilpailuiden yleissäännöt

Joukkueiden koostumus pitää ehdottomasti ilmoittaa tulostoimistoon kilpailuun ilmoittautumisen yhteydessä (Tulostoimisto ei tee oletuksia, vaan muodostaa joukkueet mitkä ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä). Ja muistakaa se, että toimitsijakisan ampujat voivat olla myös piirin joukkueen jäseniä.

Kiintiöt:

10 ampujaa:
Helsinki RES.

7 ampujaa:
Varsinais-Suomi RES, Uusimaa RES, ORUP, Etelä-Pohjanmaa RES

6 ampujaa:
Pirkanmaa RES, Keski-Suomi RES

5 ampujaa:
Helsinki RUL, Etelä-Häme RES, Pohjois-Savo RES

4 ampujaa:
Satakunta RES, Keski-Pohjanmaa RES, , Suur-Savo RES, Pohjois-Karjala  RES, Pohjois-Pohjanmaa RES, MPKL, Kymenlaakso RES, Etelä-Karjalan RES, Lappi RES, Päijät-Häme RES.

3 ampujaa:
Varsinais-Suomi RUL, Uusimaa RUL, Etelä-Häme RUL, Pohjois-Savo RUL, Pirkanmaa RUL, Kainuun RES

2 ampujaa:
Rauhanturvaajat, Keski-Suomi RUL, Satakunta RUL, Lappi RUL, Vaasa RUL, Pohjois-Pohjanmaa RUL, Pohjois-Karjala RUL, Etelä-Karjala RUL, Etelä-Pohjanmaa RUL, Päijät-Häme RUL, Kainuu RUL,  Suur-Savo RUL, Kymenlaakson RUL, Keski-Pohjanmaa RUL

Ja lopuksi viime vuoden voittajat, joilla on henkilökohtainen osallistumisoikeus ohi kiintiöiden:  Teemu Rintala  (Avoin), Sami Hautamäki (Vakio) ja Pertti Karhunen (v50).