Ilma-ase – kilpailuinfo

 

KILPAILUINFO

Tervetuloa Ylihärmään kisailemaan Reserviläisurheiluliiton ilma-ase mestaruuksista. Kilpailuun ilmoittautui kaikkiaan 106 eri urheilijaa, jotka tekevät 129 eri suoritusta. Ilmakiväärin H75 sarjaan ilmoittautui vain yksi ampuja, joka siirrettiin sääntöjen puitteissa ampumaan sarjaan H70.

Lataa kilpailuinfo tästä (pdf).

Opastus:

Opastus kisapaikalle VT 19 Härmän kylpylän kohdalta viitoin. Kisapaikan osoite Päämajantie 18, 62375 Ylihärmä

 

Parkkeeraus:

Parkkipaikat Ylihärmän yläasteen pihassa on minimaaliset, mutta autot voi jättää parkkiin torille, koulun välittömään läheisyyteen.

 

Avajaiset:

Lauantaina klo 9:30 ruokalassa, toivotaan runsasta osanottoa.

 

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen tapahtuu heti sisäänkäynnin jälkeen koulun kanttiinissa oikealla puolen, kun tulet ovesta sisään. Muistakaa nimetä joukkueet ennen joukkueen ensimmäisen ampujan aloitusta. Ilmoittautumisessa tarkastetaan reserviläisyhdistyksen jäsenkortti ja SAL:n lisenssi/Reserviläisten ampumaturvakortti, tai kuitti suoritetusta maksusta, mikäli kortti ei ole saapunut. Lisenssi tai ampumaturva pitää olla maksettuna vuorokautta ennen suorituspäivää, muussa tapauksessa ei pääse ampumaan.

 

Ilmoitustaulu:

Virallinen ilmoitustaulu sijaitsee koulun aulassa. Ilmoitustaululla esillä kilpailun aikataulu, palkintojen jakoaikataulu, kilpailuinfo, turvasuunnitelma ja tulokset.

 

Tulokset:

Kisasta tulee livetulokset näkyville, osoite löytyy kisan aikana Härmän seudun ampujien ja ammunnan tulospalvelun kotisivuilta. www.harmanseudunampujat.net / www.ammunnantulospalvelu.fi

 

Asetarkastus:

Vapaaehtoinen ennen kilpailusuoritusta, eristä arvotaan jälkitarkastukseen satunnainen määrä urheilijoita. VARMISTA, ETTÄ ASEEN PAINESÄILIÖN PÄIVÄYS ON VOIMASSA, MAX 10 VUOTTA SÄLIÖN VALMISTUSAJASTA. Kilpailussa ammutaan elektronisiin taululaitteisiin, joten kaikki kiväärisarjojen voittajat ja voittajajoukkueen kaikki varusteet tarkistetaan, koska kyseessä uusi RESUL:in lajiennätys. Pistoolin ennätyksen ampuneet tarkistetaan myös sääntöjen mukaan.

 

Kilpailutapahtuma:

Sali on suljettu erän aikana, katsomoon pääsee näyttämön kautta erän aikana. Ammunnan jälkeen poistutaan salista tarvittaessa näyttämön kautta, kaikki varusteet kerätään vasta erän päättymisen jälkeen. Ammunta suoritetaan SIUS-tauluihin ja niiden käytöstä ohjeet kilpailun alkaessa ammunnanjohtajan toimesta.

 

Palkinnot:

Suoritetaan ruokalassa välittömästi vastalauseajan päätyttyä, joukkueiden palkintojenjako, kun joukkuetulokseen ammutut sarjat valmistuneet. Aikataulu ilmoitustaululla.

 

Kilpailun jury:

TA Marko Talvitie 040-5457548, Jury pj Matti Vähä-Passi, jäsenet Teijo Kimpimäki ja Markku Niemi

 

Asesäilytys:

Varattu kaksi luokkaa aseiden ja varusteiden säilytykseen yön ajaksi, paikallinen vartiointiyritys Safetor Oy kiertää alueella vkl:n aikana.

 

Buffetti:

Härmän Seudun Ampujat pitävät koulun ruokalassa, missä tarjolla lämmin ruoka ja kahvilatuotteita yms. Ruokalassa myös iso näyttö(screen), mistä voi seurata kilpailun etenemistä.

 

Majoitus:

Härmän Kylpylä 06-4831111, Loma-Kesra 0500-866311, Markku Haukkala 050-3026789

 

Tiedustelut:

Jukka Yliketola 050-3771451