SRA mestaruuskilpailujen tulokset 2017

Tapahtumapaikka: Hätilä, Hämeenlinna
Tapahtuma-aika: 22.7.2017 - 23.7.2017
 

Sovelletun Reserviläisammunnan mestaruuskilpailut ratkaistiin tänä vuonna Hätilän ammunta-alueella Hämeenlinnan kupeessa. Alueellinen lisämauste oli tälläkin kertaa runsas panssarikalusto rastien yhteydessä ja ammunta-alueella. Kilpailukeskuksen viimeinen opaste oli asetettu T55 M:n päälle, kilpailun johtaja saapui alkupuhutteluun paikalle Leopard 2A6:n kyydissä ja rastien suorituksissa oli mukana: Patria AMV, BMP1, Landsverk Anti II ja T72.

Rastit rullasivat sujuvasti kokeneiden toimihenkilöiden voimin ja kun ryhmäkoot pidettiin pienempinä kuin edellisissä kisoissa, niin aikataulussa pysyttiin todella hyvin ja ryhmät suurelta osin pystyivät etenemään etuajassa.

SRA toimikunta kiittää Etelä-hämeen Reserviupseeri- ja Reserviläispiirejä, Panssarimuseota, Panssarikiltaa, Patriaa ja koko maan SRA aktiiveja, jotka ovat uhranneet kesälomistaan useita päiviä kilpailujen eteen. Suurimmat uhrautujat ovat luonnollisesti olleet kilpailunjohtaja ja ratamestarit. Erinomaisen maukkaat ateriat tuotti Cantis sekä toimitsijoille ja kilpailijoille.

Erityiskiitokset ansaitsee Panssariprikaatin joukko-osasto, minkä hallinnoimalle Hätilän ampuma-alueelle saimme rakentaa kilpailut ja materiaalituki oli erinomainen edellä mainittujen panssariajoneuvojen lisäksi lukuisine Jaster-maalilaitteineen, ajoneuvoineen ja majoitusvälinein & tiloineen.

Tulokset (PDF luotu suoraan SSI:n järjestelmästä):

SRA-toimikunta