Winter Warrior Finland

 

 

Winter Warrior Finland

Winter Warrior Finland on ankarin estejuoksukilpailu napapiirin yläpuolella. Ensimmäinen kisa käydään 21.4.2018 huikeissa maisemissa Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa.

Upottava lumi ja jäätävä vesi pistävät fyysisen ja psyykkisen sietokyvyn äärimmäiseen koetukseen 13 kilometrin pituisella estejuoksuradalla henkeäsalpaavissa kansallispuiston maisemissa. Päivän kisan jälkeen osallistujat pääsevät rentoutumaan iltajuhlissa.

Pallas-Yllästunturin kansallispuistosta löytyivät mahtavat puitteet kilpailulle. Kylmä vuodenaika ja haastava tunturimaasto tarjoavat paljon luonnollisia esteitä. Kilpailureitti alkaa umpihangesta Kellokkaan luontokeskuksen luota ja suuntaa ensimmäisenä kohti Kellostapulin huippua. Kesänkijärvellä kisaajat saavat ensikosketuksen jäiseen veteen ennen kuin noustaan Pirunkurua Kesänkitunturille. Reitin varrella on lisäksi erilaisia kiipeily- ja ryömintäesteitä. Haastetta riittää kokeneillekin kisaajille. Kilpailussa on erikseen Warrior-sarja, kuntosarja ja joukkuesarja. Lisätietoa tapahtumasta löytyy nettisivuiltamme.

Ilmoittautuminen käynnissä!

Ilmoittautuminen kisaan on avattu tapahtuman kotisivuilla http://winterwarrior.fi/fi/. Osallistumismaksu on 55€ – 95€ /hlö ilmoittautumisajan mukaan porrastettuna. Joukkueissa joka viides osallistuja veloituksetta.