Korttitiedote

Korttien postitukset 2019

Viikon 15 kortit ovat menneet tulostukseen viikolla 16 ja postitus tapahtuu viikkojen 16 ja 17 aikana. Nykyisellä postin suorituskyvyllä matkaavat parisen viikkoa.

viikot: 7, 15, 24, 33, 42, 50
(tummennettuna seuraava)
Postitustavasta johtuen saattaa tulla pieniä muutoksia.

Tummennus vaihtuu seuraavan erän kohdalle, kun entisen postitukset ovat kunnossa.

Ongelmia laskun/kortin saamisessa kurssin jälkeen?

Laskun tulemattomuus tarkoittaa sitä, ettei tietojasi ole kirjattu rekisteriin tai niissä on virhe. Mikäli kurssistasi on yli pari kuukautta aikaa, ota yhteyttä sra@sra-ammunta.fi -osoitteeseen ja pyydä tarkistamaan tilanne. Laita viestiisi kurssin ajankohta, kouluttaja ja syntymäaikasi selvittämisen helpottamiseksi. Olethan varmasti jäsen jossain Reserviläisurheiluliittoon kuuluvassa järjestössä (Yleisimmin RUL tai RES). Puuttuva jäsenyys voi olla yksi kortin saannin este.

Kortit postitetaan kootusti 4-5 kertaa vuodessa, joten aika maksusta toimitukseen saattaa olla pitkäkin. Mikäli yksi tai useampi toimituserä on jo mennyt, ota yhteyttä sra@sra-ammunta.fi -osoitteeseen ja kysy tilannetta. Muuten rekisterin ylläpito ei saa tietoonsa mahdollisia ongelmia. Tarkistamista nopeuttaa jos laitat viestiisi laskusi viitenumeron ja/tai maksun arkistointitunnuksen sekä syntymäaikasi.

Muutokset rekisteriin ilmoitettuihin tietoihin

Mikäli ampujailmoituksessasi olleisiin tietoihin tulee muutoksia (nimi, osoite tms.), ota yhteyttä sra@sra-ammunta.fi -osoitteeseen.

Ampujankortin rekisteröintihinnan muutos 1.5.2013 alkaen

RESUL Työvaliokunnan 9.4.2013 päätöksen mukaisesti SRA ampujankortin hinta päivitetään 20:stä eurosta 30:n euroon.

Muutos astuu voimaan 1.5.2013.