Korttitiedote

Korttien postitukset 2019

Viikon 24 kortit on postitettu viikon 25 aikana kahdessa erässä. Nykyisellä postin suorituskyvyllä matkaavat parisen viikkoa. Mikäli kortti ei ole kotiunut viikon 27 perjantaihin (5.7) mennessä niin mailia sra@sra-ammunta.fi.

viikot: 7, 15, 24, 33, 42, 50
(tummennettuna seuraava)
Postitustavasta johtuen saattaa tulla pieniä muutoksia.

Tummennus vaihtuu seuraavan erän kohdalle, kun entisen postitukset ovat kunnossa.

Ongelmia laskun/kortin saamisessa kurssin jälkeen?

Laskun tulemattomuus tarkoittaa sitä, ettei tietojasi ole kirjattu rekisteriin tai niissä on virhe. Mikäli kurssistasi on yli pari kuukautta aikaa, ota yhteyttä sra@sra-ammunta.fi -osoitteeseen ja pyydä tarkistamaan tilanne. Laita viestiisi kurssin ajankohta, kouluttaja ja syntymäaikasi selvittämisen helpottamiseksi. Olethan varmasti jäsen jossain Reserviläisurheiluliittoon kuuluvassa järjestössä (Yleisimmin RUL tai RES). Puuttuva jäsenyys voi olla yksi kortin saannin este.

Kortit postitetaan kootusti 4-5 kertaa vuodessa, joten aika maksusta toimitukseen saattaa olla pitkäkin. Mikäli yksi tai useampi toimituserä on jo mennyt, ota yhteyttä sra@sra-ammunta.fi -osoitteeseen ja kysy tilannetta. Muuten rekisterin ylläpito ei saa tietoonsa mahdollisia ongelmia. Tarkistamista nopeuttaa jos laitat viestiisi laskusi viitenumeron ja/tai maksun arkistointitunnuksen sekä syntymäaikasi.

Muutokset rekisteriin ilmoitettuihin tietoihin

Mikäli ampujailmoituksessasi olleisiin tietoihin tulee muutoksia (nimi, osoite tms.), ota yhteyttä sra@sra-ammunta.fi -osoitteeseen.